Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin ha a szexről beszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin ha a szexről beszél a pasi hogyan válaszoljak?

Figyelt kérdés

Eddig egy randink volt, akkor párszor előjött a szex téma, mármint nem a közös szex :D hanem úgy általános témaként.

De én nem szeretek erről beszélni, nem is nagyon van tapasztalatom + ez nálam belsőségesebb téma.

Ha megint előhozza csak ne szóljak rá semmit, vagy rendezzem le egy mosollyal és hozzak elő más témát?

2013. febr. 10. 10:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem százas a srác. Én is felhoztam a szex témát úgy hogy még nem jártunk a lánnyal, de nem első randin, hanem sok-sok órás beszélgetés után erre is kitértünk pár hét után, és ezt is kibeszéltük skypeon.
2013. febr. 10. 10:57
 12/22 A kérdező kommentje:

Akkor most mit csináljak, ne menjek el a következőre? :S

De egyébként olyan környezetben jött elő, hogy van egy közös ismerősünk, és vele kapcsolatban. Hogy konkrétan miket hallott róla, hogy mekkora rib@nc. De ez részletességgel elmesélte hogy miket...(Nem vele ezt 100%-ra tudom, tehát nem a tapasztalatait mesélte el, mert a csaj szóba sem állna vele, meg neki mindig ellenszenves volt ez a lány.)

2013. febr. 10. 11:26
 13/22 anonim ***** válasza:
ez kicsit árnyalja a képet. Tulajdonképpen mit is mondott?
2013. febr. 10. 11:29
 14/22 A kérdező kommentje:
Hát úgy volt, hogy szóbakerült a volt osztályunkból az egyik lány. Jó nagy ribi volt mindig. Ilyen rózsaszín cuccban járó, műkarmokat viselő, szőke, azóta szilikonmellű csaj. És felhozta hogy "Hallottad hogy kivel feküdt le?" és akkor elkezdte sorolni hogy az egyik sráctól miket hallott. Hogy miket enged meg a csaj, meg hogy első találkozásukkor kijelentette hogy szívesen "le...." . Ja meg mondjuk ő saját magáról is mondott valamit, hogy az egyik volt nőjével csak a szex miatt volt együtt...
2013. febr. 10. 11:35
 15/22 anonim ***** válasza:
fene tudja...első randin ilyeneket nem hoznék fel, de ez még nem annyira gázos. Te tudod - ha tetszik a srác, hát egye fene, menj el egy második randira is ha egyébként jól érezted magad vele
2013. febr. 10. 11:38
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy nagyon vegyes. Velem normális, meg jókat lehet vele beszélgetni, vicces stb. Mármint ha a velem kapcsolatos dolgok a témák akkor semmi gond. De néhány más témával kapcsolatban meg olyan tuskó megnyilvánulásai vannak.

De mindegy, elmegyek vele ha már meg van beszélve. Csak ha megint ilyen lesz, nem tudom hogy mondjam meg neki hogy ez nem jön be ha ilyen.

2013. febr. 10. 11:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Mert mégsem mondhatom meg neki hogy "Sokszor bunkó vagy"
2013. febr. 10. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:

jaj, annyi lekoptató dumátok van, válassz egyet :D

nem illünk össze, nem érzed a szikrát, mással is találkozgatsz, mittomén

amúgy ha már most bunkónak tartod akkor megette a fene az egészet

2013. febr. 10. 11:50
 19/22 A kérdező kommentje:
Hát ja...Szerintem barátként lenne jó csak. Úgy nem látok benne semmi hibát, pasiként valahogy nem hozzám való.
2013. febr. 10. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de melyik csaj akar olyan pasival összejönni aki már az első randin "rib@ncozza" a másik nőt?!?! Ez noszensz.

Randin van, foglalkozzon veled, és ne a 16. barátjának, a nővérének a hugának az unokatestvérét rib@ncozza. Ezek szerint jobban érdekli az, mint te?

Ez a téma nem első randira való, ha tetszik ha nem. (kivéve ha mind a 2 félnek egyértelmű hogy csak dugás lesz köztük)

2013. febr. 10. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!