Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randin ha a szexről beszél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randin ha a szexről beszél a pasi hogyan válaszoljak?

Figyelt kérdés

Eddig egy randink volt, akkor párszor előjött a szex téma, mármint nem a közös szex :D hanem úgy általános témaként.

De én nem szeretek erről beszélni, nem is nagyon van tapasztalatom + ez nálam belsőségesebb téma.

Ha megint előhozza csak ne szóljak rá semmit, vagy rendezzem le egy mosollyal és hozzak elő más témát?

2013. febr. 10. 10:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
kérdezd meg h kipróbáljuk? :D
2013. febr. 10. 10:36
 2/22 A kérdező kommentje:
De én nem akarom még kipróbálni :D
2013. febr. 10. 10:37
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy bunkóság - főleg az első alkamlával - szexről beszélgetni egy randin...
2013. febr. 10. 10:38
 4/22 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. febr. 10. 10:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Én is furának tartottam. Mondjuk régebbről ismerjük egymást, osztálytársak voltunk 6 évig. De én sem igazán tudtam mit kezdeni a helyzettel. Remélem nem hozza fel megint, mert ezzel nagyon elvágja magát nálam.
2013. febr. 10. 10:40
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
első randin erről beszélni gáz, nagyon gáz. Ha csak nem tetszik nagyon-nagyon a srác akkor elhajtanám a búsba a kis perverzet a helyedben
2013. febr. 10. 10:41
 7/22 A kérdező kommentje:
22 évesek vagyunk mindketten.
2013. febr. 10. 10:41
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

az még ugy mondjuk h ok,ha egy 16 éves fiu nagyon kiványcsi és felhozza a témát,de egy felnőtt ember randin????!!!!!

perverz idiota.ha nekem egy csaj mekegne ilyet elhajtanám a búsfenébe...

17/f

2013. febr. 10. 10:45
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát olyan fura érzésem van vele kapcsolatban.

Tetszik is meg nem is. Én nem voltam soha sem népszerű a fiúk körében, de ő mindig kedves volt velem. Eddig csak barátként beszélgettünk régebben, akkoriban nagyon jó volt vele lenni, de tényleg csak mint barát. De most többet szeretne, és úgy vagyok vele hogy miért ne? Mert barátként jó volt, de hogy pasiként milyen...Hát ja. Van ami annyira nem jön be rajta.

2013. febr. 10. 10:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Első randi az ismerkedésről szól a normális emberek között és nem a szexről. Én simán faképnél hagytam volna az ilyen gyökeret szó nélkül.
2013. febr. 10. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!