Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha egy fiú "belemos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú "belemosolyog" a csókba?

Figyelt kérdés
Első csókom volt.. felnyomott a falra + belemarkolt a fenekembe és belemosolygott a csókba. Ez mit jelent? de a lényeg az, hogy nem járunk csak barátok vagyunk, nekem már 2 éve tetszik a fiú, de ezek szerint én sem vagyok közömbös számára.

2013. febr. 9. 22:22
1 2
 11/17 Pretty Ballerina ***** válasza:

Én az ilyet nem sorolom "barátság" kategóriába. :D

De lehet, velem van a baj! O.o

2013. febr. 9. 22:34
 12/17 A kérdező kommentje:

22:31

pár mp

2013. febr. 9. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:

ismerős. a barátaim nekem is szoktak ilyet.

12F

2013. febr. 9. 23:59
 14/17 A kérdező kommentje:

23:59

ha fiú vagy akkor elég nagy baj van :D

2013. febr. 10. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Csak hülyeségből kérdeztem, semmi jelentősége.:)

De, hogy vmi hasznosat is írjak: Az hogy mosolygot, ha magamból indulok ki, kb annyit jelentett, hogy elégedet volt magával. Ez több oknál fogva is lehetséges, szóval az hogy ez jó, vagy nem azt neked kellene érezni .Aztán mérlegelni a szitut.

2013. febr. 10. 09:16
 16/17 anonim ***** válasza:
én is szoktam ok nélkül mosolyogni csók közben, marhára nem jelent semmit szerinem
2013. febr. 10. 09:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt mondja, hogy nem akar semmit, majd felken a falra és megcsókol? Aj, nem hangzik túl jól. Szerintem komoly szándékai nincsenek, de azért megdugna.
2013. febr. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!