Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Belemenjek a csókba, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemenjek a csókba, vagy sem?

Figyelt kérdés

Első találkozás egy pasival,(nem életem első randja,hanem csak Vele az).ráadásul azután egyhamar nem is fogunk találkozni,mert csak átutazóban lesz a városomban,2 napot,és miattam teszi ezt a kisebb kerulőt,hogy végre személyesen is megismerkedhessünk...Viszont,néhany hónapja levelezgetünk,néhányszor telefonon is beszéltünk.Inkább baráti levelezgetések,néha megfűszerezve egy kis flörttel,bókkal,diszkrét udvarlással,de mindez a jóizlés határain belül.Nem tolakodó.Szerintem számit arra,hogy valami történni fog köztünk.Ha nem is több,de bár néhany csók.. Szimpatikus és értelmes,tetszik nagyon, de nem tudom,helyesen tenném-e,ha elfogadnám a közeledését.Úgyis csak egy -két napra szólna.Az is meglehet,hogy soha többé nem fogunk találkozni a távolság miatt.

Elrontanám azt,ami már megvan..?nem szeretném,ha könnyelműnek hinne,és ha azutáan megszakadna az ismeretség,de bevallom,titokban örülnék,ha közeledne. engedjem,hogy a helyzet sodorjon..?

tanácstalan vagyok,szükségem van néhány jótanácsra.

2009. aug. 27. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Engedd el magad és csókolózzatok egy jót. Semmi rossz nincs benne, élvezd minden pillanatát. Egyszer élsz, nem?
2009. aug. 27. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj bele ne szalaszd el a lehetőséget :)mert lehet hogy bánni fogod hogy elszalasztottad
2009. aug. 27. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
És ha beleszeretsz és nem tudtok találkozni?
2009. aug. 27. 15:38
 4/7 anonim válasza:
Szerintem is csókolózz vele nyugidtan! :) Megfogod bánni, ha nem teszed meg. Hidd el! Tapasztalat...
2009. aug. 27. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
A csóktól nem fogja azt gondolni, hogy könnyen kapható vagy. Csókon kívül viszont ne menj bele semmi komolyabba. Ha esetleg nem is találkoznátok utána, akkor is biztos szép emlék lesz majd számodra.
2009. aug. 27. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
..hozzáfűzném,hogy nem tinédzserek vagyunk, én nem sokkal 30 alatti,ő meg 30 fölötti.
2009. aug. 27. 15:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Pff te jó ég, ennyi idős korban még ekkora feneket kerítesz egy ilyen apróságnak, most miért nem lehet egymásnak legalább pár kellemes percet szerezni, vagy nincs a helyén a lelki egyensúlyod és utána évekig nem fogod tudni kiverni a fejedből?!

Ha ettől félsz megsúgom hogy már elkéstél ezzel mert máris vonzódsz hozzá és ha nem teszed meg akkor is ugyanúgy örökre fogod bánni mint ahogy én is azzal a tudattal fogok megdögleni mert már nem tudom visszacsinálni, hogy 14 évesen volt egy csinos lány akivel lefeküdhettem volna, helyette még baromi sokat vártam míg valakivel megtettem pedig lehet hogy jobban járok ha elfogadom a közeledését de lehet hogy nem.

Szóval aki mer az nyer.

2009. aug. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!