Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikinek érzem az evést egy pasi előtt. Mással is előfordult?
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
Akkor majd mielőtt odamegyünk rákérdezek, hogy lehet-e tányérba kérni. Mert ő már volt ott, én még nem.
Na túl vagyok rajta :D
Mondtam neki, hogy én nem tudok úgy enni, mert mindenfelé kipotyogtatom. Erre visszakérdezett hogy: te ilyen kis malacka vagy? :D Hát ez kész :D
De más kaját ettem, szóval nem volt gáz.
egyébként:
ha mész randizni első szabály, ne igyál bubisat elkerülöd a szellentés és a böfögést :)
kettes szabály : gyrost soha, olyan mint a fokhagyma érezni mindig nem mintha pocsék illata lenne, de smárnál nem éppen jó...
hármas: egyél rendesen, eddigi tapasztalatim szerint a srácok kifejezettem oda vannak, ha egy lány szeret enni...:) (őszintén ki nem szeret enni) ;)
négyes szabály: szükséged van ételre akármikor szükséged lehet:) én van, hogy sétálok és közben eszek....a fagyit nem gáz nyalni? azzal meg bemutatod az egész világnak, hogy tudsz nyalni vagy akár sz*pni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!