Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cikinek érzem az evést egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikinek érzem az evést egy pasi előtt. Mással is előfordult?

Figyelt kérdés
Hétfőn együtt fogunk ebédelni, én igent mondtam hogy oké együnk, de most meg már azon bajlódom, hogy milyen gáz pasi előtt enni. :D Attól félek kiesik a számból, hogy maszatos leszek, hogy csámcsogok, hogy beleragad a fogamba stb. Legszívesebben visszamondanám hogy elmenjünk...
2013. febr. 9. 19:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ismerlek Téged...
2013. febr. 9. 20:58
 12/18 A kérdező kommentje:
Igen? :D
2013. febr. 9. 22:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Esélyes, hogy igen. Privát üzenetben könnyen kideríthetném, de inkább azt tanácsolom, továbbra se parázz ilyeneken...
2013. febr. 9. 22:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Megírhatod privátban a nevemet ha gondolod :)) Akkor hátha kiderül hogy tényleg ismerjük-e egymást.
2013. febr. 9. 22:14
 15/18 anonim ***** válasza:
A gyrostál hasonló a gyroshoz, csak ott nem pitában vannak a "dolgok", hanem van egy tányér azon sültkrumpli és arra teszik rá a húst, zöldségeket, szószt, stb dolgot és villával kell enni. Legalább is itt erre fele azt nevezik gyrostálnak és így is van feltüntetve az étlapon.:) Bár te tudod, hogy mit rendelsz én magamból kiindulva gondoltam erre(mivel nem tudok rendesen gyrost enni:D) Sok sikert a randihoz!
2013. febr. 10. 10:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)

Akkor majd mielőtt odamegyünk rákérdezek, hogy lehet-e tányérba kérni. Mert ő már volt ott, én még nem.

2013. febr. 10. 10:19
 17/18 A kérdező kommentje:

Na túl vagyok rajta :D

Mondtam neki, hogy én nem tudok úgy enni, mert mindenfelé kipotyogtatom. Erre visszakérdezett hogy: te ilyen kis malacka vagy? :D Hát ez kész :D

De más kaját ettem, szóval nem volt gáz.

2013. febr. 11. 19:43
 18/18 anonim ***** válasza:

egyébként:

ha mész randizni első szabály, ne igyál bubisat elkerülöd a szellentés és a böfögést :)

kettes szabály : gyrost soha, olyan mint a fokhagyma érezni mindig nem mintha pocsék illata lenne, de smárnál nem éppen jó...

hármas: egyél rendesen, eddigi tapasztalatim szerint a srácok kifejezettem oda vannak, ha egy lány szeret enni...:) (őszintén ki nem szeret enni) ;)

négyes szabály: szükséged van ételre akármikor szükséged lehet:) én van, hogy sétálok és közben eszek....a fagyit nem gáz nyalni? azzal meg bemutatod az egész világnak, hogy tudsz nyalni vagy akár sz*pni...:)

2013. febr. 11. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!