Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy gyönyörű lány vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyönyörű lány vagyok akibe belezúgott egy nyomi fiú. Kedvesen hogy lehet valakit lekoptatni?

Figyelt kérdés
15/L

2013. febr. 9. 15:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék én erre a "gyönyörű" lányra.Inkább csak beképzelt.
2013. febr. 9. 15:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"gyönyörű lány vagyok"

Lehet nem is a fiú a nyomi, hanem te?

2013. febr. 9. 16:02
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Én még szépet se merek magamra mondani. Pedig mindig azt mondják, hogy szép vagyok. Holott tudom, hogy ronda vagyok. No persze nincs szemüvegem, sem kontaktlencsém, nem vagyok dagadt, sem hülye, hatalmas szempilláim vannak (hát még ha ráfestek).

Lényeg a lényeg! szörnyen nézek ki. Dobsz fel egy képet magadról????

2013. febr. 9. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Én meg egy k*rva jó csávó vagyok,de ilyen kiírás után még akkor sem érdekelnél,ha 5 évvel idősebb lennél;)
2013. febr. 9. 16:19
 15/24 anonim ***** válasza:
ejjj-ejjjjj :D
2013. febr. 9. 16:24
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
"gyönyörű lány vagyok" ilyet egy csaj se ír ki magáról, szerintem úgy fake ahogy van
2013. febr. 9. 17:53
 17/24 anonim válasza:
100%
Szerintem te egy kis beképzelt egoista vagy, hidd el vannak olyan fiúk akik téged is Nyominak tartanak!Ezután a ki írás után felesleges volt az meg kérdezned,hogy hogyan lehet kedvesen le koptatni,mert te biztos bunkó módra fogod,akár milyen tanácsot kapjál. Szerintem lehet tükörbe kéne nézned GYÖNYÖRŰSÉGEM!
2013. febr. 9. 18:01
 18/24 anonim válasza:
szerintem helyes vagyok, nyugi :)
2013. febr. 9. 20:37
 19/24 anonim ***** válasza:

És ilyen van! És tényleg vannak ilyen nők,ha kérdés kamu is...

Egy gyönyörű 24 éves lány/nő (opcionális,kinek,mi a szimpibb :D)

2013. febr. 9. 22:19
 20/24 anonim ***** válasza:

Te egy szánalmas kis elkényeztettet beképzelt kislány vagy.

Én dugnálak egyzser aztán úgy kidobnálak, mint macskát szarni. A te fajtáddal ezt szoktam csinálni. :)

2013. febr. 9. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!