Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem ez a pasi?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem ez a pasi? Udvarol vagy csak szexet?

Figyelt kérdés

Volt egy randink, akkor csak beszélgettünk. Majd írt nekem facebookon, és ott kezdtünk el chatelni. És már olyanokat írt mikor mondtam, hogy fáj a nyakam mert elaludtam hogy:

- "gyengéden meg kellene masszírozni" meg hogy

- "tényleg egy masszírozásra lenne szükséged vagy arra hogy elgyere velem találkozni" . Meg hogy

- "rád mindig tudok időt szakítani"

- "sokszor puszillak" és minden üzenet végére azt írja hogy "puszillak" meg becézget stb.

2013. febr. 8. 21:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Meg mindig azon van hogy találkozzunk.
2013. febr. 8. 21:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen szépen ir, VALAMIT csak akarhat...
2013. febr. 8. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
attól mert állandóan masszírozni akar, nem biztos, hogy szexet akar. ebből nem derül ki
2013. febr. 8. 21:32
 4/5 1kamionos válasza:
azért írja, hogy puszil, mert többet jelent számára a kapcsolat, mint a szokásos, és nyílván többet is szeretne, ha eljön az ideje.
2013. febr. 8. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:
De azt honnan lehet tudni, hogy már most többet akar-e? Vagy ezt sehonnan sem lehet tudni? Csak akkor ha már rám akar mászni? Ez még csak ilyen ismerkedős dolog?
2013. febr. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!