Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van jövője a kapcsolatunknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jövője a kapcsolatunknak, ha a párom legjobb barátja nem igazán kedvel?

Figyelt kérdés
4 hónapja járok egy férfival (ő 30 én 28). Eddig minden jól alakul, de a legjobb barátja (aki szintén 30 éves) úgy érzem, hogy egyáltalán nem kedvel. Persze nem mondta ki ,de érzem. Valóban elég különbőzőek vagyunk és nincs közös témánk. (ő üzletkötő, bitosítási tanácsadó)Sokszor feszengek, ha a társaságában kell lennem. A páromnak eddig nem mertem mondani, de nyilván ő is érzi és a barátja feltehetően mondta neki, h ő sem bír engem. Lehet így jövője a kapcsolatunknak?
2013. febr. 8. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy csak idő kell hogy jóban legyetek,lehet jövője de nagyon nehéz lesz
2013. febr. 8. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát, ez a barátodtól is függ, hogy neki mennyire jó barátja az illető..
2013. febr. 8. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:
A legjobb barátja hosszú évek óta!
2013. febr. 8. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A mi társaságunkban van két olyan srác is akinek annyira nem vagyunk oda apárjáért. ezek mind hosszú több éves kapcsoaltok/házasságok, az egyiknél már gyerek is van. Mágis megmaradt a barátság is. Néha vannak össze zördülések, és van hogy nincsenek meghivva minden programra de azért a legtöbbször igen. Van hogy normálisabbak akkor nincs velük nagy gond van hogy bunkók. Szerintem nálatok messze nem iylen súlyos a dolog, még meg is kedvelhet, de egyébként az sem targédia ha nem elszetek puszipajtások. Gondolom nem csak 3-asban jártok ide-oda nem kell különösebben beszélgetni.
2013. febr. 8. 21:05
 5/6 anonim válasza:
Remélem, hogy nem annak az embernek a véleményétől teszi majd függővé, hogy hogy viszonyuljon hozzád...
2013. febr. 15. 22:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. febr. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!