Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok, miért vonzódtok jobban az idősebb huszonéves fiúkhoz (20-26)?
Engem, személyem szerint azért vonz jobban egy mondjuk 22-23-24 éves pasi, mert az már tapasztaltabb, az már tudja, hogy mit hogy kell és mikor.
Ő már szinte érett egy kapcsolatra. Biztonságosabb, úgyanis tudja értékelni azt amije van. Sőt, még a házasság is szóba jöhet velük, és nagyobb az esélye, hogy egy ilyen pasihoz menj férjhez mint egy 17-18-19hez.
Rendesebbek, okosabbak, tanultabbak, pénzesebbek:)
Sok dolog miatt. Persze mindezektől eltekintve, nekem 19 éves barátom van, én meg 18 vagyok, szeretem őt nagyon, de néha bánom hogy beleméllyedtünk ebbe az egészbe, mert nagyon éretlen, és a jövőmet sem nagyon tudom elképzelni vele, mert nem bízok meg benne, mert tapasztalatlan, és nem tudja értékelni azt amilye van.
Én nem vonzódom 20-on felüli fiúkhoz, de tény hogy a saját korosztályommal nem találom meg a hangot és nem is tetszenek. 18-20 év körüliek azok akikkel megértem magam és tetszenek.
Nem hiszem hogy ezzel van valami baj...
15/L
Hogy miért?
Régebben én is ilyen voltam.. igen, nagyon kellett egy nálam idősebb pasi...
Miért? Mert tudnak szeretni, őszinte szívvel képesek szeretni, nem mondom, h mindegyik, de a legtöbb. Igen vonzó, h le lehet velük ülni és beszélgetni komolyan, h a szemében a vágy tükröződik, melyet én keltek benne, h az őszinteség sugárzik a szemeiből..
Elég csak a szemébe néznem és látom benne, h csodálatosnak tart, még ha nem is mondja ki.
Mindig udvarol, és mindig szeretget, egy kis simogatásában ezernyi érzés lapul! Tulajdonképpen nálam egy ilyen fiú a férfi, és ez nem kor kérdése!
Eddig egy nagy hibába estem, buta voltam, ráfogtam, h érettebb vagyok a koromnál, de ez egy nagyon-nagy hiba és tévedés volt! Nem nem azért, hanem mert engem a velem egyidős fiúk piszkáltak, és a szeretetemet csak kidobták az ablakon és így maradtak az olyan emberek, vagyis férfiak, akik kimutatják és meg is kapom tőlük a szerető szívüket, cserébe adom nekik az én sebzett ám összefoltozott szívemet, tudom, h segítenek és nem szakítják tovább!
Miért mondom, h csak vonzódtam? Mert rájöttem egy tévedésemre még, h ezt a férfit egy velem egyidősben is megtalálhatom. Eddig mindenkit ellöktem, aki nem ütötte meg a 22 éves mércét, már úgy vagyok vele, h bárkiben megtalálhatom ezt a férfit, még ha nagy is az esélye, h idősebb. :) De nem zárom be az ajtókat, többé nem, csak mert volt pár bunkó...
:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!