Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok, miért vonzódtok jobban az idősebb
huszonéves fiúkhoz (20-26)?
Csak erdeklödnek, hogy hol talalhatoak ezek a tini lanyok ;)
Ugyanis 28 vagyok, eddigi baratnöim figyelmet a külsöm keltette fel elsöre (aztaqurva, de szerenyen sikerült megfogalmaznom), es habar nem tartom magam penzesnek, nincsenek anyagi gondjaim sem. Van sajat lakasom, kocsim es mocim; egyik sem hitelböl. Ne legyen felreertes! 27 eves gyönyörü baratnömmel elek együtt. De, amikor nem együtt megyünk valamerre sem vennem eszre, hogy kergetnenek a tini csajok.
Szoval teny, hogy nem keresem a tinilanyokat, de azt sem latom, hogy ök engem :D
2013. febr. 8. 21:26
Marha egyszerű...a tini lányok is külön kategóriába tartoznak, érettségnek a közelében sincsenek....na de a tini fiúk meg egyenesen botrányosak és inkább tekinthetők kisgyereknek még.
2013. febr. 8. 23:08
Hát, mit bánom én, hogy hány éves, csak végre vonzódna hozzám valaki! Azért ne legyen öregkorú.
2013. febr. 8. 23:46
egy igazi férfinek egy igazni nő kell, csak a kis tini csajok élvezik, ha egy korban érettebb/tapasztaltabb pasinak el tudják csavarni a fejét, persze többnyire ez fordítva esik meg, mert hát a pasik is szeretik a fiatal ...-t, nem igaz? a kiscsajoknál valamiért ez divat, pedig marhaság, olyan vakok, hogy észre sem veszik, hogy csak ki vannak használva...-.-
2013. febr. 20. 17:22
15/26 anonim válasza:
én inkabb a mégidosebb pasokhoz vonzodom(48év)igaz csak egy van aki tetszik es 48 éves.imadom <3<3<3rdj(robert downey jr)<3<3<3
2013. febr. 20. 17:30
nekem pont hogy egy velem egykorú fiú tetszik nagyon,meg úgy alapjáraton mindig ez van:D
15.l
2013. febr. 22. 10:38
17/26 anonim válasza:
Azért mert férfiasabbak. Nem a hibáidat vetítik eléd a 20 körüli pasik, mint a tinisrácok. Sajnos a mai tinédzserek nagyon infantilisak... Egyénként egy huszonéves sráccal mindenről el lehet beszélgetni.. És szerintem jobban megbecsüli a lányt.
2013. aug. 10. 21:47
Én speciel azért kedvelem az idôsebbeket mert nem divatmajmoló, ecsetfejû nyálgépek hanem rájöttek már, h lehetnek nyugodtan önmaguk. Tiszteletem a kivételnek, mert tudom, h vannak 18 körül is már èrett kedves srácok csak szegényekre a kutya nem figyel ezèrt pedig beolvadnak és így megy ez az ördögi kör. L/18
2013. aug. 14. 20:11
Elmondom, hogy miért van ez pontosan. Az elmúlt két évszázad az oka az egésznek. Minden ott kezdődik, hogy a gazdaságnak egyre több pénzre, munkaerőre a kereskedelemnek pedig vásárlókra vólt szüksége. Ez hozta magával azt, hogy a társadalom és a jogok is fejlődtek. Ezen jogok által vált az lehetővé, hogy a nőket is elkezdték nézni valamibe, mivel hasznosak voltak a fejlődéshez. Ez indította el azt a visszafordíthatatlan folyamatot, hogy most már ők is majdnem azt csinálhatnak amit akarnak. Így szabad döntéshozataluk van, hogy kivel töltik az idejüket, nem úgy mint régen, hogy a férfiak lényegében rabszolgaként tarthatták őket.
2013. aug. 14. 20:25
Láttál már fiút a mi korosztályunkból? Csakmert nagyon ritka a szép, érett példány... A legtöbb vézna, nyikhaj gyerek, aki elhiszi, hogy a 40 kilójával és a Pull&Bear-es cuccaival jó pasi.. Hát nem!
Az idősebb srácokkal más a helyzet. Férfiasak (tehát testesek, izmosak), érettek, és mellettük elhiszed, hogy többé semmi bántódásod nem esik, mert megvéd, lehetsz a törékeny nő mellette... Ezt én egy 16 éves páva srácból nem nézném ki.
Tehát nekem a(z igazi) férfiasság eléggé meghatározó, és vonzó tud lenni.
2013. aug. 14. 20:52
Kapcsolódó kérdések: