Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevallottam egy lánynak, h szeretem a facebookon. Ez baj?
Figyelt kérdés
Mondtam neki, h írjon vissza de nem írt azóta sem. lehet, hogy nem tetszek neki? vagy elfoglalt a tanulással? mert most van vizsgaidőszaka!2013. febr. 7. 22:07
11/17 A kérdező kommentje:
bocsi nem mér hanem már :)
2013. febr. 7. 22:12
12/17 -=Koldus=- válasza:
25 évesen f@szbukon vallasz szerelmet?
14/17 anonim válasza:
Azt hittem 14-15 lehetsz. Ilyesmit mindig személyesen kell... Leírni bármit lehet. Hiteltelennek is tűnhetett amit írtál és esetleg a csaj most nem tudja hogy mi van és mit lehet erre reagálnia...
25/N
15/17 GabcyGabcy válasza:
Ne add fel a dolgot véleményem szerint, tarts ki persze nem 30 évig..., de próbálkozz valahogyan szóban is elmondani érzéseid. Hajrá! Amúgy meg azért írhatott volna a csajszi valamit az üzenetedre.
16/17 anonim válasza:
Facebookon vallottál szerelmet? gratulálók! Még rosszabb mint telefonon :) poénnak én is írnék ilyet, de hogy komolyan? Én hétköznapi dolgokról sem szívesen irkálok, még a legközelebbi ismerőssel sem, nem hogy szerelmet valljak ilyen módon, ez új nekem! Majd egyszer talán el is fogom sütni egy csajnál, mint poént :)
17/17 A kérdező kommentje:
Előzőnek : Akkor miért vagy fenn a gyakorikérdések.hu oldalon ?
2013. febr. 8. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!