Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 évesen nem tudok még flörtölni. Elmagyarázni valaki hogy miből is áll az egész?
Tyűha, ez tényleg rossz tulajdonság :S
Nézz szerelmes filmeket, próbáld meg megfigyelni, hogy ott hogyan viselkednek a fiúk. Hogy miket mondanak, hogy' kezdődik az egész. Élőben könnyebb... egy pillantás, egy közös nevezés, egy kis dícséret...
63 %
Ne haragudj, de a testépítés mennyiben fog hozzájárulni az én flörtölési tudásomhoz? Állítólag a nőknél nem az izom a nyerő, hanem a jó belső tulajdonságok.
Meg amúgy sem vagyok kis termetű, meg régebb gyúrtam is.
Brian Tracy mit tud a flörtölésről?
A PUA irdoalom meg, ha jól tudom a csábitásról szól. Szerintem annak nagy része veleszületett tulajdonság, nem sokat lehet változtatni rajta. Mindenkinek van egy személyisége, ami adott és azzal kell kezdeni valamit.
Wikiről hallottál? Írd be: flörtölés
Lesz ott, hogy mik azok. Amúgy az egyik, amiről kevesen tudnak, az a szemkontaktus. Az is flörtölésnek számít. :) Eddig is flörtöltél, biztos. Csak nem vetted észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!