Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig szabad elmenni első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig szabad elmenni első randin?

Figyelt kérdés
Álmaim pasija randira hívott, már régóta bele vagyok habarodva. Nem vagyunk már tinik, de mégsem tudom, hogy meddig szabad elmenni, hogy se apácának, se könnyűvérű nőcskének ne tartson. Véleményeket várok!
2009. szept. 5. 08:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogy meddig szabad,azt nem tudom,szerintem embere válogatja,hogy meddig tartja természetesnek,vagy inkább elfogadhatónak.

Én majd bele pusztultam,de nem hagytam magam :) Aranyos volt és megértette,bár Ő is legalább ugyanúgy szenvedett.Viszont villámgyorsan kerítettünk sort a második randira :)

2009. szept. 5. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Noi szemmel nezve, szerintem csok.

17F

2009. szept. 5. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Nézd el, ha 40-es férfi létemre kicsit elcsépeltnek tartom ezt a kérdést. Addig mentek el, amíg jól esik a válaszom.

Ha bele vagy esve és ő is valójában érdeklődik utánad, akkor semmi akadálya, hogy elsőre szex legyen a vége. Ha ezután kiderül, hogy csak ezt akarta tőled, akkor már előtte is csak ezt akarta. Ha attól tartasz, hogy könnyű prédának tart majd, abban eleve benne van, hogy prédának tartod magad. Ha csak innen tudod, nézni, az sem baj, én máshonnan nézem. Szerintem ha fontosak vagytok egymásnak, akkor az első perctől lehettek azok és nincs értelme ezen filózni. Én minden esetre eltúlzottnak tartom azokat az aggodalmakat, amik arról szólnak, hogy ha egy nő túl könnyen adja oda magát, akkor később nem is kell már a férfinek, vagy éppen ettől lesz majd az örök szerelem helyett egyéjszakás kaland a dologból. Ha a sors egyéjszakásnak szánja, akkor az lesz. Legfeljebb később. Ha pedig hosszú és boldog kapcsolatnak szánja, az lesz. Mindegy mikor, de jobb előbb, mint később.

Gyakorlati tanács: Ha nagyon kívánod, de nem akarod "elsőre" megejteni, akkor szervezzetek két randi rögtön egymás utánra. A közgyűléseknél bevett formula, hátha ide is jó. ;)

2009. szept. 5. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

A válaszom summázva: addig mentek el, ameddig mindketten el akartok menni közösen.

Azért butaság a kérdés, mert most tényleg teljesen ismeretlenektől várod el hogy megítéljék a kapcsolatod milyenségét? Ezt neked/nektek kell érezni, és annak megfelelően cselekedni.

Mindkét végletre tudok példát mondani: több olyan első randim volt, ahol lefeküdtem a lánnyal, és olyan is ahol a lány rám akart mászni de nem engedtem (bár tudom ez egy nő számára elsőre furcsa lehet, de nem minden pasi kiéhezett). Olyan is volt sokszor amikor én akartam többet. Ezt ketten együtt érzitek!

A lényeg: sose azért tegyél valamit mert mások hogyan ítélik meg (pl amiért itt most megkérdezted: érdekel mások véleménye h ezt figyelembe véve cselekedhess). Azért TEDD/NE TEDD mert te akarod. Ha a srácnak bejössz, akkor meg ő is akarja ;)

Remélem segítettem:

22/F

2009. szept. 5. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Hogy meddig szabad elmenni??...hmm... a fagyizóig meg vissza:)
2009. szept. 5. 12:26
 6/6 anonim válasza:
48%
Mész mellette az úton
2009. szept. 5. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!