Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire zavaró számotokra, ha egy lány luxuséletet él és titeket is kényeztetne?
Még nem volt olyan barátnőm, aki lehagyott volna engem ajándékozásban, eddig mindig felűl múltam:D
Szerintem arra törekednék, hogy minél jobban viszonyozzam, talán verseny alakúlna ki ebből. Igazából -bár nehéz lenne- elfogadnám, hogy ő tehetősebb, viszont azt elvárnám tőle, hogy ne vigye túlzásba, hiszen az számora a férfiasságomat "fenyegeti". Nekem kell eltartani őt, és kész.
Én simán eltudnám képzelni,h egész nap otthon ülök, meccset nézek,sörözgetek az asszony meg mind ezt anyagilag támogatja :D
Am viccet félre téve engem zavarna ha a nő gazdagabb lenne.Persze ez nem azt jelentené,h szakítok vele vagy ilyesmi.Csak próbálnék valahogy mindig több pénzt keresni,h én hívhassam el valahova.
Az első gondolatom az volt, hogy irigylem a párod problémáját.
A második, hogy na én aztán nem szorulok arra, hogy egy nőtől függjek anyagilag és nem is hagynám.
A harmadik meg, hogy kellő intelligenciával ez azért kezelhető. Neked is illik néha visszafogni magad, valamint figyelni arra, hogy ne támassz elvárásokat cserébe, mert Te adtál valami drága dolgot. A párod meg ha Te kellesz neki, akkor elfogadja az anyagi helyzetedet, valamint azt, hogy hozzászoktál sok drága dologhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!