Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden a szexről szól ma már?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden a szexről szól ma már?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,eddig még nem volt pasim és gyantaszűz vagyok ha-ha. Az a problémám,hogy mindenkitől (általános iskolás v. középsulis osztálytársakcsak) azt hallom hogy x.y. így vesztette el 14 évesen a szüzességét meg z.zs. meg úgy rakta meg a barátnőjét 15 évesen.

Komolyan mondom,már félek pasiszerzés céljából ismerkedni mert én még fiatalnak érzem magam a nemi élethez,de tartok tőle hogy egy-két hónap után már "elvárnák" tőlem.

Mondjatok erre valami szépet vagy jót de legalább értelmeset=(

2009. szept. 4. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
A választ nem tudom rá, de tényleg így van ez! sajna
2009. szept. 4. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:

Figyelj, énis 15 éves vagyok(fiú) és még nemveszettem el. Ez csak egy tini divat amit nem érdemes követni, hogy ki veszti el hamarabb...

Hidd el majd pár év múlva amikor lesz valakid akit szeretsz és annak adod oda magad hidd el, megfogja becsülni ha ö is szeret téged. Inkább ciki hogy 12-15 évesen vesztik el a szüzességüket.

Javaslom, hogy urald önmagad és ne veszitsd el a fejed.

És neked kedves kérdezö javaslom, hogy nézd meg ezt a videot http://www.youtube.com/watch?v=PJASSy3EdG4

Remélem segithettem

UI: Ha nincs igazam mondjátok csak meg. 15 éves vagyok de érettebbnek érzem magam a korosztályomnál.

2009. szept. 4. 21:19
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos "rossz korban élsz". Ma ez a divat, de gondolj bele, mindig is voltak "lázadók", akik inkább megvárták, míg elég érettek lettek egy adott dologhoz. Ha végigolvasol ebben a témakörben is, észreveheted, hogy milyen sok kérdező szerint ciki, hogy valaki 13-15-16 évesen szűz. És ha megkapják a választ, hogy ebben a korban még inkább tanulni kellene, nem a fiúkat, és a f.rkukat hajkurászni, akkor jól besértődik mind, mondván ő már érett, felnőtt, felelősségteljes gondolkozású. :D (Megjegyezném, egy hét múlva a következő kérdése kb. az, hogy "Atyaúristen, most akkor terhes vagyok...?") Sajnos azok vannak kevesebben, akik ilyen gondolkodásúak, mint te! Nem tudom, szépet, jót vagy értelmeset sikerült-e írnom, így hirtelen ez jött ki belőlem. :D
2009. szept. 4. 21:20
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát, igen a csapból is ez folyik... De azért annyira nem vészes a helyzet, nem tudom hova jársz, de nekem van egy rakat barátnőm, aki teljesen komolyan veszi, és 17 éves koruk előtt még nem akarják. Hozzáteszem van pasijuk és távolról sem fapi.ák!!! Szóval nem vagy egyedül. :) Egy fiú, meg ha szeret, vár. (őszinte leszek, én pont olyan vagyok, aki éjjel nappal vágyik a szexre XD)
 5/14 anonim ***** válasza:

21:20 vagyok

Bocs a rossz megfogalmazásért csak fáradt vagyok :S

6/14 anonim ***** válasza:
76%

Elözö vagyok megint

rosszul írtam 20:19es vagyok/voltam :S

srry

2009. szept. 4. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
21:19 mindig rosszul irom :/
2009. szept. 4. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is 15 vagyok fiú és hát én se szeretném elveszteni még legalább 1-2 évig. Ezzel semmi baj amit gondolsz. Írok privit válaszolj lécc!!
2009. szept. 4. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ilyen, nincs is barátnőm :S 17/F
2009. szept. 4. 21:24
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Sajnos abban a korban élünk ahol a reklámokból is a sexualitás folyik. Még semmivel nem vagy elkésve. Szerintem nem mindegyik 10 akárhány éves tini csaj és pasi vesztette el a szüzességét. Van mikor csak felvágni akarnak és ha épp arra kerülne kicsit később a sor akkor meg meg ijednek. Mindenki maga dönti el mikor és kivel akarja. Ha még nem állsz készen nem kell semmit tenned. Nem leszel értéktelenebb. Sőt szerintem lesz olyan fiú aki épp ennek fog örülni.
2009. szept. 4. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!