Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi zavar titeket a legjobban egy fiúban? Mind belsőre, mind külsőre. És mit néztek meg először egy lányon? Mi az ami külsőre, illetve belsőre a legfontosabb.
zavar:
~Bunkó!
~elvan szállva magától
~elhanyagolt külső
~túlzott lazaság
~kemyénység (érzelmeit takargatja és nem mutatja ki... Mondjuk ha lenne egy ilyen pasim, és mellettem megnyílna, akkor az nem zavarna)
Megnézem:
-szem
-körmök (sokmindent elárúl :D)
-mosoly
-popsi :3
-kedvesség, nyitottság
-Legyen 1-2 cmvel magasabb nálam ;)
"érzelmeit takargatja és nem mutatja ki... Mondjuk ha lenne egy ilyen pasim, és mellettem megnyílna, akkor az nem zavarna"
Hehe, erre hajt sok lány, hogy majd neki kitárulkozik a keményfiú. :DD
Bár néha be is jön. :P
Engem az zavar egy fiúban,ha dohányzik,nagyon sokat iszik,másokkal bunkó,ha egy lány nem tökéletes nem is jó...
Külsőre mindegy,de ne legyen nyápic,és ne legyen kisebb nálam...A belső számít igazán nekem...legyen kedves,megértő,legyen humor érzéke(ez számomra fontos nagyon),ne utálja a barátnőimet,fogadjon el úgy ahogy vagyok.. :) Nekem ezek számítanak igazán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!