Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi zavar titeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi zavar titeket a legjobban egy fiúban? Mind belsőre, mind külsőre. És mit néztek meg először egy lányon? Mi az ami külsőre, illetve belsőre a legfontosabb.

Figyelt kérdés

2013. febr. 6. 21:57
1 2
 11/16 anonim válasza:
fiúban az zavar ha bunkó, igénytelen.
2013. febr. 7. 15:23
 12/16 A kérdező kommentje:
A tízesnek mondanám, hogy valóban megvagyunk nélkülük, ha egy azért itt van mellettünk.
2013. febr. 8. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

zavar:

~Bunkó!

~elvan szállva magától

~elhanyagolt külső

~túlzott lazaság

~kemyénység (érzelmeit takargatja és nem mutatja ki... Mondjuk ha lenne egy ilyen pasim, és mellettem megnyílna, akkor az nem zavarna)

Megnézem:

-szem

-körmök (sokmindent elárúl :D)

-mosoly

-popsi :3

-kedvesség, nyitottság

-Legyen 1-2 cmvel magasabb nálam ;)

2013. febr. 11. 18:12
 14/16 anonim ***** válasza:

"érzelmeit takargatja és nem mutatja ki... Mondjuk ha lenne egy ilyen pasim, és mellettem megnyílna, akkor az nem zavarna"

Hehe, erre hajt sok lány, hogy majd neki kitárulkozik a keményfiú. :DD

Bár néha be is jön. :P

2013. febr. 11. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Kérdező és az baj, ha hiányzik belőle a vagányság?
2013. febr. 14. 09:48
 16/16 anonim válasza:

Engem az zavar egy fiúban,ha dohányzik,nagyon sokat iszik,másokkal bunkó,ha egy lány nem tökéletes nem is jó...

Külsőre mindegy,de ne legyen nyápic,és ne legyen kisebb nálam...A belső számít igazán nekem...legyen kedves,megértő,legyen humor érzéke(ez számomra fontos nagyon),ne utálja a barátnőimet,fogadjon el úgy ahogy vagyok.. :) Nekem ezek számítanak igazán :)

2013. márc. 10. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!