Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki folyton kezdeményez, az többre megy akkor is, ha folyton visszautasítják?
Nagyrészt otthonülő típus vagyok, kezdeményezés főleg ismeretlen lányokkal, hát eléggé a nehézségeim közé tartozik. Illetve nem tudom, mert még ki se próbáltam:S a jelenlegi csajok közül meg már nincs egy célpont se.
Két éve nem ismertem meg új csajt, de pont ezért szeretnék változtatni.
Ha mondjuk napi 10 új lányt megismerek, (csak nem tudom, hogy hol), akkor mondjuk ha 10/1 telefonszám lesz, ami egy szar arány, még mindig jó. Egy hét alatt akkor lesz 7 telefonszám, most ha ebből egy randi jön össze az is elég kevés, de nagy változás lenne.
De ehhez így számolva 70 csajt kellene megismernem, amiből 69 visszautasít, szerintetek szarul fogom érezni magam? Vagy nem fog érdekelni egy idő után? 18f
Szerintem egy idő után már nem fog érdekelni..
Üdvözlettel
Legly
a haverjaidnak nem kell mindenről tudni
ne dicseedj vele és máris nem tudnak cikizni. Nehogy azt hidd nekik mindegyik ösze jön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!