Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy tőlem rondább lányoknak és fiúkank is van párja?
Nem egy lány helyesnek tartott már, igaz voltak, akik lerondáztak, de valahogy úgy érzem, hogy senki sem tud őszintén vonzódni hozzám, talán jobb pasira vágyik mélyen belül minden lány, mint amilyen én vagyok külsőre. Én csak szeretnék végre egyetlen egy lányt találni, akinek úgy jövök be, ahogy vagyok külsőre és nem kényszerből van velem, mert jobbat nem kaphat, olyan nagy kérés ez?!
Rossz látni, hogy mindenki boldog csak én nem, mindenkinek van párja, csak nekem nincs. Időnként már úgy érzem, hogy el vagyok átkozva és egy nyavalyás ölelésnek is tudnék őszintén örülni, de még annyit sem kapok a lányoktól. :/
A külsö aléig számit te kis fhos agyatlan szhar!!
Annyira rühellem a magafajtákat te....-.-"
Ne csodálkozz, h igy állsz hozzá eheza témához és nicns senkid se...
Am legközelebb kort is irhatnál.
"Mi lehet az oka, hogy tőlem rondább lányoknak és fiúkank is van párja?"
Nálad vannak egyszerre rondább lányok is, és rondább fiúk is? Hermafrodita vagy? :D
Egyébként ugyanez a problémám, sajna.
"Megint kezdődik..."
Be se fejezték.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!