Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy volt osztálytárs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy volt osztálytárs. Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel általánosba egy osztályba jártunk. Most vagyok másodikos gimis szóval már 2 éve nem láttuk egymást. Néha beszélgetünk msn-en és akkor ő mindig ilyen viccesen csesztet :) nemtudom ezt vehetem-e jó jelnek....hát annak vettem és megkérdeztem, hogy lenne-e kedve találkozni velem, mozi meg ilyesmi. Reflexből rávágta, hogy ez randi vagy mi? én meg erre XD-ztem egyet és irtam hogy régen láttuk egymást. Szal hát elcsesztem vagy nem? pff Mit tegyek? Szeretnék összejönni vele.
2009. szept. 4. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem a legjobb, de lehetett volna rosszabb is. Ilyenkor nem magyarázkodni kell, hanem valami orbitális baromságot betolni. Pl: Persze és film helyett piros szivecskékből az fog kirajzolódni, hogy "Hozzám jössz-e feleségül?", majd lesz 9 gyerekünk és elköltözünk az óperenciás tengeren is túlra mosómedvékre vadászni.

Ilyesmik után általában leszoknak az idegesítő kérdésekről. :D

2009. szept. 4. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem cseszted el. Vagy így rávágta, hogy nem menne el? :S Ha igent írt, akkor van esélyed és a találkán, ha ügyes vagy össze tudsz jönni vele :) Sok sikert.
2009. szept. 4. 19:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Próbálkozok :)
2009. szept. 4. 20:00
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Hogy hívnak?
2009. szept. 4. 20:01
 5/12 anonim ***** válasza:
34%

Légyszi, mindenképp mond meg, h hívank!!

Pls!

2009. szept. 5. 14:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Miért is tegyem ezt? Ez neked miben segitene?
2009. szept. 5. 16:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Nagyonsokmindenben. Csak a keresztneved. Légysziiii
2009. szept. 5. 21:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Dani
2009. szept. 6. 10:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Huhhhh, és , h hívják a lányt?
2009. szept. 6. 14:15
 10/12 A kérdező kommentje:
Eszter.....de ez nem mind1? xD
2009. szept. 6. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!