Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön az osztálytársam a suliba. Nem nagyon beszélgetünk, csak köszönő viszonyba vagyunk, mert neki is megvan a baráti köre, úgy mint nekem. Néha több másodpercig néz, és mosolyog órán. Facebookon, és Skype-on sem ír rám nagyon, maximum ha én ráírok, jókat beszélgetünk. Egyszer elhívtam randira, de azt mondta, hogy azért nem tud most jönni, mert a felvételire készül. Azóta nem erőltettem, nem vagyok egy erőszakos típus. Szerintetek ez csak kifogás, vagy igaz? Most ugye jön a Valentin-nap. Szerintetek vegyek neki valamit, és próbálkozzak újra? Ha igen, mit?

2013. febr. 6. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Kidobott pénz lenne.
2013. febr. 6. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem semmiképp se vegyél neki semmit. Próbáld meg Valentin napra elhívni valahová, ha nem megy bele, akkor szerintem hagyd.

23/F

2013. febr. 6. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
pici marcipán szívecske ... nem nagy pénz, a lényeg meg bent van
2013. febr. 6. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
ne vegyél neki semmit, mert nem vagytok olyan viszonyban.. egyébként én elhiszem, hogy a felvételi miatt nem ért rád veled foglalkozni.. ha túl van a felvételin írhatnál neki megint, hogy hogy sikerült neki a felvételi stb..
2013. febr. 6. 17:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Szinte minden nap beszélgetünk Facebookon, csak valahogy élőbe nem... Meg mindig én kell ráírjak, ő magától sose ír :/
2013. febr. 7. 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
ha ő sohasem lép feléd akkor hagyd, mert nem érdekled, csak udvariasságból válaszol..
2013. febr. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!