Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a ti legelső randitok?
Figyelt kérdés
Mert az enyém rohadt szar, nem volt meg a kémia se. Meg egy kicsit le is blokkoltam, hagyom is a csajt a fenébe. Szar társaság voltam, és nem is fogok kuncsorogni egy második taliért, megírom neki, hogy hagyjuk az egészet, ez ennyi volt...
Ez jó volt tapasztalat szerzésnek, talán mire megtalálom az igazit belejövök
2013. febr. 6. 12:57
1/9 anonim válasza:
Köszönjük az érzékletes beszámolót. És most reklám:
2/9 anonim válasza:
Minden szép és tökéletes... Csak aztán MEGSZÓLALT A VEKKER!!!
3/9 anonim válasza:
Nagyon jó volt. Reggeltől estig együtt voltunk és előtte egyáltalán nem izgultam, mert csak arra tudtam gondolni, hogy végre láthassam.
5/9 anonim válasza:
Amilyen szarul indult, olyan hibátlan lett a végére. Tudta a csajszi, mit csinál... Feloldotta minden gátlásom.
6/9 anonim válasza:
ma 13:29! Hogyan oldotta fel? és miért volt rossz az elején?
9/9 anonim válasza:
Kedvességgel, nyitottsággal. Meg az sem volt elhanyagolható, hogy mikor ránéztem, elfelejtettem minden mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!