Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Mennyire tartjátok gáznak ha egy lány elhív egy fiút sétálni?
Figyelt kérdés
Vagy ha kezdeményez...Örültök neki vagy inkább nyomulósnak tartjátok?2013. febr. 6. 08:36
1/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Sokan mondják, hogy akkor könnyen kaphatónak tűnik a lány, de ez szerintem egy normális dolog. Legalábbis normálisabb, mintha csak a nyálát csorgatná a fiú után epekedve.
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó :) Köszi :DD
2013. febr. 6. 11:01
7/8 anonim válasza:
Nem gáz, én még örülnék is neki :)
8/8 anonim válasza:
Én így jöttem össze előző barátnőmmel. Teljesen normális. Nekem ez egy jel volt, hogy ő is érdeklődik írántam, így séta közben (vagy utána, már nem emlékszem) bevallottam neki érzelmeimet.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!