Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen dolog hogy "Most te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog hogy "Most te válassz találka helyszínt"?

Figyelt kérdés
Múltkor ő találta ki hogy hol találkozunk, meg mit csinálunk, most meg azt mondta hogy "Most te vagy a soros, te választasz helyszínt meg programot". De ez nem a pasi dolga? :D
2013. febr. 6. 00:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a pasi dolga. Kitől hallottad, hogy az?
2013. febr. 6. 00:06
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

A kékeres méterest a pasi dolga csak. Te is ugyanúgy benne vagy a kapcsolatban, ha nem is a slamasztikában! :D

Milyen dolog az, hogy belesz@rtak az alma közepibe? :D

F25

2013. febr. 6. 00:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? 10?
2013. febr. 6. 00:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy! Nem egy önző pasi. Megadja a választási lehetőséget. Nem egy erőszakos irányító típus.

Nekem bejönne ha én választhatnék, akár az első alkalommal.

Vagy még nem éltél eleget és azért nem tudod, milyenek a pasik.

2013. febr. 6. 05:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem a baratom az elejetol fogva ram hagyja hogy dontsek en hova akarunk menni. Altalaban ram bizza, en meg mondom neki: nem! Most te dontesz, mert lehet hogy te mast szeretnel.

Amugy mivel o idegen terepre jott randizni velem, ugy ram bizta ahogy volt az osszes helyszint. :)

2013. febr. 6. 08:42
 16/19 anonim ***** válasza:

ez most mért baj?

mi az, hogy a pasi dolga? nem PÁRkapcsolatban vagytok? tudod, ketten döntötök

nem önző és irányító, hagy neked is lehetőséget

ennek inkább örülj

2013. febr. 6. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
miért lenne fura? eddig mindig ő agyalt rajta, ideje neked is járatni az agykerekeid
2013. febr. 6. 15:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó azért olyan sokat nem agyalt rajta. A megbeszélt helyen találkoztunk. Kérdeztem tőle hogy "Na akkor hova?" és akkor gondolkozott, gondolkozott mire: "Sétálunk arra?" ennyi volt az agyalása. Ott találta ki akkor abban a pillanatban.
2013. febr. 6. 15:32
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia! Régi kérdés, de azért válaszolok, főleg mert így leszóltak téged.

Bár nincs sok tapasztalatom, 2 fiúval randiztam eddig. Az első fiúnál először csak séta volt, mivel dolgunk volt minden kettőnknek, kis 1.5 órás séta. Mivel idejött, ebbe a kerületbe, ahol én lakom, így mondtam merre sétáljunk. Második randinál beültünk, szintén a kerületben, szintén én mondtam a helyet. A harmadiknál vásárlás volt, bár ő találta ki, hogy hova menjünk, de az is úgy volt igazából, hogy mondtam neki egy boltot, ahova régóta elszeretnék jutni, és ő meg felajánlotta, hogy elkísér. Pont karácsony tájékán voltunk, így ajándékot is kellett venni egy másik boltban, amit szintén én mondtam, tehát a randi felét megint én találtam ki. Negyediknél pedig semmi izgi, bekísértem a sulijába ügyet intézni, utána meg napszemüveget néztünk neki, természetesen, hogy hol, azt én mondtam. Hát nem is volt több randi.. :D

Most nem rég megismerkedtem egy fiúval, néhány napra rá randiztunk is (ez nagyon pozitív volt, mert az előző fiúnál kb 1 hónap telt el a randik között mindig).

Kérdezte hová menjünk? Hát az előző fiú miatt kicsit haraptam a témára, így megmondtam neki, hogy miért én döntsek, ő a férfi, szeretem ha főleg az elején vezetnek, irányítanak.

Végül is csak annyit mondott, hogy belváros, aztán eszembe jutott egy jó hely, és mondtam, hogy most az egyszer átveszem, a vezetést, és mondok helyet..

Most lesz a második randink(kb 2 hét múlva) és megint mondta, hogy addig gondolkodjak hová menjünk. Kicsit kiakadtam, és írtam, hogy nem akarok megint én dönteni. Végül is a megismerkedésünk helyszínét(egy beülős iszogatós) helyet mondott. Hát nagy a kreativitás, gratulálok.. a végén megint az lesz, hogy nekem kell döntsek..

Miért nem tud egyszer elvinni egy fiú egy full random helyre?

2014. febr. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!