Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog hogy "Most te válassz találka helyszínt"?
A kékeres méterest a pasi dolga csak. Te is ugyanúgy benne vagy a kapcsolatban, ha nem is a slamasztikában! :D
Milyen dolog az, hogy belesz@rtak az alma közepibe? :D
F25
Szerencsés vagy! Nem egy önző pasi. Megadja a választási lehetőséget. Nem egy erőszakos irányító típus.
Nekem bejönne ha én választhatnék, akár az első alkalommal.
Vagy még nem éltél eleget és azért nem tudod, milyenek a pasik.
Nekem a baratom az elejetol fogva ram hagyja hogy dontsek en hova akarunk menni. Altalaban ram bizza, en meg mondom neki: nem! Most te dontesz, mert lehet hogy te mast szeretnel.
Amugy mivel o idegen terepre jott randizni velem, ugy ram bizta ahogy volt az osszes helyszint. :)
ez most mért baj?
mi az, hogy a pasi dolga? nem PÁRkapcsolatban vagytok? tudod, ketten döntötök
nem önző és irányító, hagy neked is lehetőséget
ennek inkább örülj
Szia! Régi kérdés, de azért válaszolok, főleg mert így leszóltak téged.
Bár nincs sok tapasztalatom, 2 fiúval randiztam eddig. Az első fiúnál először csak séta volt, mivel dolgunk volt minden kettőnknek, kis 1.5 órás séta. Mivel idejött, ebbe a kerületbe, ahol én lakom, így mondtam merre sétáljunk. Második randinál beültünk, szintén a kerületben, szintén én mondtam a helyet. A harmadiknál vásárlás volt, bár ő találta ki, hogy hova menjünk, de az is úgy volt igazából, hogy mondtam neki egy boltot, ahova régóta elszeretnék jutni, és ő meg felajánlotta, hogy elkísér. Pont karácsony tájékán voltunk, így ajándékot is kellett venni egy másik boltban, amit szintén én mondtam, tehát a randi felét megint én találtam ki. Negyediknél pedig semmi izgi, bekísértem a sulijába ügyet intézni, utána meg napszemüveget néztünk neki, természetesen, hogy hol, azt én mondtam. Hát nem is volt több randi.. :D
Most nem rég megismerkedtem egy fiúval, néhány napra rá randiztunk is (ez nagyon pozitív volt, mert az előző fiúnál kb 1 hónap telt el a randik között mindig).
Kérdezte hová menjünk? Hát az előző fiú miatt kicsit haraptam a témára, így megmondtam neki, hogy miért én döntsek, ő a férfi, szeretem ha főleg az elején vezetnek, irányítanak.
Végül is csak annyit mondott, hogy belváros, aztán eszembe jutott egy jó hely, és mondtam, hogy most az egyszer átveszem, a vezetést, és mondok helyet..
Most lesz a második randink(kb 2 hét múlva) és megint mondta, hogy addig gondolkodjak hová menjünk. Kicsit kiakadtam, és írtam, hogy nem akarok megint én dönteni. Végül is a megismerkedésünk helyszínét(egy beülős iszogatós) helyet mondott. Hát nagy a kreativitás, gratulálok.. a végén megint az lesz, hogy nekem kell döntsek..
Miért nem tud egyszer elvinni egy fiú egy full random helyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!