Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, most mi lesz, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, most mi lesz, és menjek oda hozzá? Lányok ti mit mondanátok, ha oda jönne 1 fiu, és elhivna fagyizni? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
van 1 lány msn-en, elöször nem jöttem be neki, de most, 1 suliba járunk, most már ő irt rám msn-en, és a suliban is úgy néz ki, h be jövök neki, mert nagyon figyel!!! Szerintetek, az jó lenne, h le szólitanám a suliban, és azt mondanám neki, h Szia beszélhetnék veled, aztán ráérsz ma du. mert ha igen, akkor eljönnél velem fagyizni??
2009. szept. 4. 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aranyos öklet :) És szerintem, örülni is fog neki. :) Hajrá, sok sikert.
2009. szept. 4. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kapj el egy alkalmas pillanatot, és hajrá! De ne legyél túl tolakodó, és ha esetleg nemleges a válasz, azt is "bátran" viseld el-lehet, hogy csak a zuhogó eső jött közbe... :)
2009. szept. 4. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hát én biztos, hogy igent mondanék. :D de ha igent is mond, ne bízd el magad, lehet, hogy csak baráti alapon megy el.. aztán majd kiderül, hogy mi lesz belőle. :) sok sikert!
2009. szept. 4. 17:22
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
szerintem hivd el, és dobd fejbe fagyival.. bejön
2009. szept. 4. 21:16
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

megkérdezném a gyerektől, hogy nyalhatnéka van-e.

XD

2009. szept. 4. 21:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"megkérdezném .."

Te ááálllaaaaat :DDD

2009. szept. 6. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha igent mond, akkor sinen vagy. Elméletileg. Azért persze figyelni kell a dolgokat, mert egy fagyiszás, beszélgetés nem a világ vége. DE jó uton haladnál az biztos.

Sok sikert.

2009. szept. 6. 14:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérezd meg tőle!sztem nagyon aranyos,én is igent mondanék.De ha nemet mond,akkor is próbálkozz még máskor is.

Hajrá

2009. szept. 6. 15:30
 9/12 anonim válasza:
A kérdező írjon kort is, és talán tudok válaszolni...
2009. szept. 6. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
engem pont nemrég hívtak, de azért nem mentem,mert egy idegen sráccal nemfogok elmenni fagyizni ha nem tetszik nekem, utálom amúgyis ha fagyievés közbe néznek, nameg az túl olyan nemtom. sörözni,koktélozni már elmentem volna, az számomra lazább és könnyebb 18/l
2009. szept. 6. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!