Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szabad-e randizni olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabad-e randizni olyannal, aki nem rég szakított?

Figyelt kérdés
Az utóbbi jó pár hónapos társkeresésemben szinte mindig olyan férfia botlok, akiről egyszercsak kiderül,hogy frissen szakított, 1-2 hónapja csak. Amikor ez kiderül,rögtön "pattintom" is az illetőt, mert nem tudom elképzelni, hogy nem csak egy pótlékot keresnek. Egy hosszú kapcsolat után,nem kéne egyedül lennie az embernek egy darabig, hogy csak magával foglalkozzon? S szabad-e frissen szakítottal randizni? Csak én gondolom úgy,hogy az ilyen illetőket kerülni kell?

2013. febr. 5. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
én gyorsan tulteszem mavam a szakitokon mert az is az élet része mint a halál... ez van továbblépek mert az a idö alatt amig önsajnálok egy csomo jo nöröl maradhatok le
2013. febr. 5. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Tanuld meg: a neo-liberális társadalmunkban mindent szabad.

Kivéve ha csoró és ronda vagy.

De ha nem akkor go

2013. febr. 5. 18:19
 3/6 ASOT ***** válasza:
szabad!
2013. febr. 5. 18:20
 4/6 A kérdező kommentje:

Ti összejönnétek egy lánnyal, aki kb. 1 hónapja szakított? Nem félnétek,hogy érzelmileg nem tud többet belevinni a kapcsolatba, s ti sérültök majd?

Én nem kerestem senkit rögtön soha,miután szakítottam. Mert jól éreztem magam egyedül. Úgy gondolom,ha az ember nem képes jó pár hónapot egyedül lenni, s önállóan élni, akkor megette a fene. Nem értek azzal egyet, hogy mindig kell valaki, egyikből ki, másikba be.

De lehet, hogy én gondolom rosszul...

2013. febr. 5. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled abban, hogy aki nem heverte ki még az előző kapcsolatát, az még nem tud teljességgel jelen lenni egy következőben.

De...

Mindenkinek más időtartam kell egy szakítás, válás feldolgozásához, ez személytől és még a kapcsolattól is függ. Sőt, a szakítástól is. Nincs egységes idő.

Velem megesett, hogy az első szerelmi csalódásomat másfél év! alatt hevertem ki, de a négy éves komoly, együttélős kapcsolatom után egy hónap alatt bőven rendezni tudtam a soraimat. Méghozzá azért, mert az utolsó fél év már csak vegetálás volt, konkrétan szép lassan előkészült a szakítás. Mire kimondtam, szinte az összes összekötő szálat eltéptem. Így nem volt nehéz gyorsan túljutni rajta.

Úgyhogy a gondolatmeneted szerintem jó, a kivitelezés rossz. Ne az időt mérd, az önmagában semmit nem jelent. A reakciókat figyeld. Azt lehet látni, mennyire van jelen az ember, mennyire figyel rád, a múltban él-e még vagy sem. Van, aki folyton felhozza a múltat, más meg kerüli a témát, mint a tüzet és látszik az arcán a fájdalom. Na, ővelük ne kezdj, vagy csak óvatosan.

2013. febr. 5. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg, hogy milyen régen szakított, hanem hogy lezárta e már azt a korszakot vagy sem. Ha az illető kimondja, hogy annak az előző kapcsolatnak vége, ennyi, akkor azzal nincs baj szerintem. Ezzel ugyanis kifejezte, hogy nem a múlt érdekli. Nem biztos, hogy pótlékot keres, egyszerűen csak lehet, hogy nem illettek össze az előzővel.

Ha ez alapján kerülöd az ilyen illetőket az szerintem nem igazán okos döntés, mert lehet, hogy egy jó lehetőséget zársz el magadtól. Persze azért légy résen!

2013. febr. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!