Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » , . *Hogyan tudok barátot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

, . *Hogyan tudok barátot szerezni? :

Figyelt kérdés
na hát akor,.14 éves vagyok és lány,.eddig nem volt szerencsém megismerni a szerelemnek a ,rejtélyeit', szval nem volt még komoly barátom:DD,.*egyre jobban hiányzik hogy legyen valami hímnemű melettem aki szeret is:D-,.könnyen ismerkedő tipus vagyok,közeledő,.nem vagyok egy utolsó műveletlen,.mi a baj velem?segítsetk PLS:D

2013. febr. 5. 17:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én 24 vagyok de még mindig nem sikerült, pedig járok mindenféle van sok ismerősöm de közelebbi kapcsolatot senkivel nem sikerül kiakítanom. De neked még van esélyed. Minél fiatalabb az ember annál könnyebben alakit ki barátságokat.
2013. febr. 5. 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi extra,csak lazán ,és nincs gond.
2013. febr. 5. 17:29
 13/13 anonim ***** válasza:
csak lazán. És ne járj senkivel azért, mert kell valaki, hanem azért járj valakivel, mert ő kell.
2013. febr. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!