Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
, . *Hogyan tudok barátot szerezni? :
Figyelt kérdés
na hát akor,.14 éves vagyok és lány,.eddig nem volt szerencsém megismerni a szerelemnek a ,rejtélyeit', szval nem volt még komoly barátom:DD,.*egyre jobban hiányzik hogy legyen valami hímnemű melettem aki szeret is:D-,.könnyen ismerkedő tipus vagyok,közeledő,.nem vagyok egy utolsó műveletlen,.mi a baj velem?segítsetk PLS:D2013. febr. 5. 17:16
2/13 anonim válasza:
Komoly barátod? Miért futó kaland már volt 14 évesen? Te sem lehetsz nagy ri@nc...
3/13 A kérdező kommentje:
Jó ötlet,de onnan nincs senki:D,.és komolyan nincs,.ilyen retardált társaság mint a miénk,.háát mit ne mondjak ritkán jö össze.d
2013. febr. 5. 17:18
4/13 A kérdező kommentje:
nem kell mindig a legroszabbra gondolni:D,.*és légyszi a környezetedet sértő negatívságodat pedig tartsd meg magadnak!,.egyépként ha van sex a kapcsolatban az komoly,.
komolytalan kapcsolat alatt azt értem ami velem is volt hogy faceen szivecskét irogattunk azt tsá
2013. febr. 5. 17:20
6/13 anonim válasza:
nem azt jelenti ,hogy ő ribanc ,hanem azt is jelentheti ,hogy átverte valamelyik fiú.
Ha Pesti vagy akkor ha van kedved írhatsz :) 17/F
7/13 A kérdező kommentje:
pesti vagyok igen:))
2013. febr. 5. 17:22
8/13 anonim válasza:
Szerintem koptasd a sulipadot, főleg nyelvtanórán még egy ideig.
9/13 anonim válasza:
idegen nyelvi tanfolyam, valami közös hobbi által (táncpartner, közös sportklub). Én pl. ilyen idősen az első barátnőmet az iskolai színjátszókörben ismertem meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez télleg hasznos válasz volt:DD
2013. febr. 5. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!