Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok rossz fiúvá változni? Így sosem lesz barátnőm, ugye?
Egyszerűen az a bajom, hogy minden lánnyal kedves, udvarias vagyok. Ha valaki csúnyán tesz nekem is inkább lenyelem a békát vagy észre sem veszem, utálom a konfliktusoka,t mivel otthon apám mindig balhézott és meggyűlöltem ezt, inkább békepárti, jó fiú lettem. Sajnos emiatt a lányok nem tudnak vonzódni hozzám, amit megértek, de ez nekem nagyon fáj. Amúgy is érzelmesebb, érzékenyebb típus vagyok jellemre. Persze ezt is igyekszem elrejteni, mert nem szeretnék gyengének látszani mások előtt.
De látom, amit látok, a rossz szemétkedő fiúknak mindig van barátnője, sokszor nem is akármilyen, míg a magamfajta csendeseb, visszahúzódóbb, értelmesebbeknek meg szinte sosincs, ha csak nem tapadnak ránk a csajok maguktól, de hát én sem vagy adonisz külsőre, miért is akarna egy csaj kezdeményezni nálam?
A lányok alapból a rosszfiú-típushoz vonzódnak, ez tény. Izgalmasnak tűnnek, és a lányok ettől azt várják, hogy a pasi kimozdítja a szürkébb hétköznapokból. De előbb-utóbb a legtöbb lány megunja a rosszfiúk kiszámíthatatlanságát. Ilyenkor jönnek képbe a jófiúk, akikre mindig lehet számítani.
Viszont az mindegy, hogy milyen típusba tartozol, ha nem kezdeményezel, nem lesz csajod. Csak lazán! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!