Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a jele annak ha a randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak ha a randin érdeklek egy srácot?

Figyelt kérdés
Ha kérdezősködik pl? Milyen témákkal kapcsolatban?
2013. febr. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
maga a randi a jel, hogy eljott ra
2013. febr. 4. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát de ő hívott, szép hogy eljött :D

Csak milyen kérdések?

2013. febr. 4. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:

elhívott, tehát érdekled

vagy az itt a kérdés, h csak szexre v többre? és ennek mik a jelei

2013. febr. 4. 15:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem, hanem nem tudom hogy csak kedvességből hívott-e el, vagy mert érdeklem. Mert egy suliba jártunk, de ő átment másik gimibe. És tegnap írtam neki egy üzenetet, amire azt válaszolta hogy "Túl sok mondandóm lenne, találkozzunk" és suli után ma találkoztunk is. Beszélgettünk kicsit, csak neki foci edzésre kellett mennie.

Csak nem tudom hogy vajon más régi osztálytársakkal is így találkozgat-e...

2013. febr. 4. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
78%
a nők aztán tudnak idióták lenni..."kedvességből randi"? :D
2013. febr. 4. 15:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha elhívott, akkor 1000%, hogy bejössz neki!
2013. febr. 4. 15:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha érdekled, a teste elárulja, ahogy leül v. áll veled szemben, ahogy tartja a fejét, végig szemben van veled, akkor az jó jel. Ha nem forgatja a fejét, s gyakran néz rád, az is azt jelenti. Mikor rád néz mosolyog, érdeklődve figyeli, amit mondasz.
2013. febr. 4. 16:23
 8/9 A kérdező kommentje:
Volt egy eset ami feltűnt. Egymás mellett ültünk, először volt közöttünk egy kis hely. Majd a találka végefelé, már azt vettem észre, hogy kb leszorított a padról :D mert a lába már hozzáért az enyémhez. Mármint a térde. Csodálkoztam is, hogy ennyire közel mikor csúszott hozzám :D De amúgy nem történt semmi, elköszöntünk, "majd még beszélünk" és ennyi.
2013. febr. 4. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik érdekled, h közelit feléd. Aztán, ahogy papám szokta volt mondani, maj kiforrja magát.:)
2013. febr. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!