Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akit szeretek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akit szeretek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit szeretek de nem tudom neki hogy mondjam el. Van a sulinkban ilyen utolsó évben táncolni kell és egy másik suliba is kell járnunk mert ott nincs elég fiú és az a lány is ott van táncon akit szeretek de nem tudok neki mit mondani meg félek tőle kérdezni valamit vagy el hívni valahova egy szóval vagyis beszari vagyok :/

Lényegében azért is félek tőle mert ő okos, szép, kedves, szinte minden fiúnak tetszik stb... én meg 3-4 tanuló vagyok (diszlexiás) és én úgy érzem hogy nem hozzám valló mit tegyek hogy meg tudjam szerezni ?

2013. febr. 3. 22:42
 1/3 anonim ***** válasza:
keress egy másik csinos diszlexiás kislányt
2013. febr. 3. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Probalkozz be nala....mit veszithetsz? Ot...de ha nemet mondd akkor tudni fogod hogy nem o az igaz mert az igazidnak majd te leszel az igazi..vagyis csak probalkozz be. Ha meg sem probalod maris veszitesz es banni fogod kesobb...marcangolni fog hogy mi lett volna ha megprobalod.....szoval hajra ;)
2013. febr. 3. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne hallgass senkire, aki eltantoritana.

Viszont mindenkeppen legyen lelkierod.

Legyen lelkierod elviselni ha nemet mond, es legyen lelkierod arra is, ha igent.

Senkit nem erdekel, hogy hanyas tanulo vagy, az pedig hogy diszlexiasan 3-4-es tanulo vagy, pont azt mutatja mennyire eros vagy, te sokkal tobbet teszel bele, mint az, aki nem az. Mellesleg nem tudom hogy lehetsz diszlexias, teljesen jol irsz.

A lenyeg, hogy SENKIVEL ne torodj, hanem tedd meg, vagy egyszeruen vegyel neki egy uditot, vidd oda, es csak mond azt: azt hiszem ez jol fog esni, ha elveszi ne maradj ott, mintha csak tenyleg egy apro figyelmesseg lett volna, akar menj is vissza tobbiekhez, es nezd meg utanad fog-e jonni.

Ez a legegyszerubb letesztelese annak, hogy kideruljon egyaltalan felkeltetted-e az erdeklodeset.

Ha visszamentel, a szemed sarkabol figyeld mit csinal az uditovel, megissza-e, keres-e a tekintetevel.

Egyszeru trukk... valahol el kell kezdeni, es ez a legkisebb befejtetes arra vonatkozoan, hogy serulj, ha esetlegesen nem lesz kedvezo a fogadtatas.

Hajra!

Szoritok neked!

2013. febr. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!