Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Nektek melyik jön be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik jön be jobban?

Figyelt kérdés
Azt szeretitek, ha egy lány inkább "jókislány", kedves, visszahúzódó vagy pedig vadabb, és rossz (de nem ribanc), szókimondóbb, de kedves.. vagy pedig jónak tűnik, de közben kiderül, hogy vad, vagy rossznak tűnik, de kiderül, hogy szolid? Melyik az esetetek? Vagy csak azt szeretitek, ha önmagát adja, olyan amilyen és ezzel bűvöl el titeket? Tanácstalan vagyok. 18 és 23 év közötti fiúk válaszoljanak főleg! Köszi

2013. febr. 3. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Ha szolidnak tűnik,de belül vad:)

18/F

2013. febr. 3. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Legyen önmaga.
2013. febr. 3. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:

A jó kislány aki belül vad.

De igazából csak érezzük jól magunkat egymás közelében

F19

2013. febr. 3. 17:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a színészkedő lányokat. Adja önmagát és kész.:)

21/F

2013. febr. 3. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mindegyik lány rossz, csak még nem mindegyik bukott le...
2013. febr. 3. 17:08
 6/13 A kérdező kommentje:
akik azt válaszolták, hogy jó kislány de belül vad: tehát kinézetre nézzen ki jókislányosan? és ha leálltok vele, mi a garancia rá, hogy útközben kiderül, hogy vad?
2013. febr. 3. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:

Nincs semmire sem garancia :)

A külső az ami megfog egy lányban.Ha normális akkor tök mindegy,hogy vad e vagy sem ;)

A hálószobában meg amúgy is feloldódik mindenki

2013. febr. 3. 17:18
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem az jön be aki kívűl vad, de mégis egy érző lélek.(☆_☆)
2013. febr. 3. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon kedvelem, ha egy lányban van élet. Ez jelentheti azt is, hogy vad, de kedves és hűséges. Rosszaság nálam a rib@ncos jellegű viselkedésnél kezdődik, amikor mindenre "tudja a választ", nagyképű és arrogáns, hisztis tyúk, mindenáron a férfiak elismerését lesi. Legyen jó kislány, de ne szentfazék és prűd. Belevaló legyen. Ne színészkedjen.

F25

2013. febr. 3. 17:23
 10/13 anonim ***** válasza:
mindegy csak jól nézzen ki szeretem ezt is az tis meg nem is feltétlen zárják ki egymást .....
2013. febr. 3. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!