Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek ez mennyire jön be?

Figyelt kérdés

Itt az új év és érkeznek az új diákok. A kérdésem az, hogy ha egy felsőbb éves odajönnek hozzátok, hogy egy szép kis "sz" betűt kaparintson rátok, közbe pedig el kezdődik a beszélgetés.

17F

2009. szept. 3. 20:25
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hát erre fele márpedig szokás. Én azt hittem, hogy ez mindenhol így van, tévedtem. És mi van? Jó magyar módra lehurrogják az embert.
2009. szept. 4. 18:41
 22/23 anonim ***** válasza:

nálunk ilyen nem volt... én a gólyanapról is ellógtam ,mert nem érdekel az ilyen... -.- sztem nevetséges ez a szecskázás és a gólyanap is...

jól pofán kéne vágni az ilyet, akit nem is ismerek és nekiáll firkálni....

sajnos arrol hogy mi van e helyett, nem tudok nyilatkozni, nem voltam ott... =)

16/L

2009. szept. 4. 18:49
 23/23 anonim ***** válasza:

jajj istenem, a "szecska" az olyan mint a "gólya" meg a "tücsök"...és egyáltalán nem baromság, valamelyik suliban egész jól megcsinálják ezeket a programokat az újaknak, egyáltalán nem csak szivatásból áll...

az az "sz" betűs firkálás pedig attól függ hogy mivel csinálja, ha alkoholos filccel összefirkál az nyilván nem tetszene, és szólnék az igazgatónak hogy tegyen valamit azok ellen akik rongálnak :D

2009. szept. 4. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!