Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megírnátok a véleményeteket? (Lent mindent leírok)
Figyelt kérdés
Na szóval. Lenne egypár kérdésem, és lányok válaszát várnám, vagy hasonló cipőben járó fiúkét. :)
1. kérdés: Szerintetek jól néz ki ha egy fiúnak hosszú haja van? Ha igen milyen hosszú? Nekem most a nyakamig ér. És milyen stílusú legyen?
2.Illik-e a hosszú hajhoz a kisebb bajusz, ha igen, akkor az milyen stílusú legyen? Tudom hogy mindenkinek máshogy áll, de általában...
Várom a válaszokat. :)
2013. febr. 3. 09:00
21/24 anonim válasza:
22/24 anonim válasza:
Szerintem az ilyen nyakig érő haj a fiúk 99%-ának sokkal jobban áll mint a rövid. Még növesztheted picit hosszabbra is szerintem, ahogy lenől eleve olyan tépett fazonú lesz, az hagyd meg olyanra. A csak bajusz az nem olyan nyerő, akkor már legyen hozzá szakáll is, vagy borosta, de ez tényleg attól függ hogy jól áll-e neked.
23/24 anonim válasza:
ez még nem is hosszú haj. a haj ok.
a bajusz nem ok, túl régimódi. :)(nehogymár úgy nézz ki mint petőfi sándor) :))))
24/24 A kérdező kommentje:
Akkor mindenkinek még egyszer köszönöm a választ. :)
ezek szerint hagyjam hogy az idő dolgozzon rajta. :)
2013. febr. 5. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!