Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találhatnék olyan lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék olyan lányt, akinek a szolgája lehetnék?

Figyelt kérdés

Minden vágyam egy olyan nő, akinek a hódoló, rajongó szolgája lehetnék. Nem is kell, hogy én legyek a pasija, csak imádhassam, kiszolgálhassam mindenben. Hogyan találhatnék ilyen nőt?

Komoly válaszokat várnék.

2013. febr. 2. 19:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

vald be hogy ez a fétised,ha valaki nemakar egy nő

rabszolgája lenni,az nem lessz az csak azért hogy a nőnek

jólegyen őmeg szenvedjen szolgasorba :D

vagy tevagy az aki segít a nőkön?a jótevő?

2013. febr. 2. 19:47
 12/20 A kérdező kommentje:
Mondom, bevallom hogy ez, nem is tagadom. Csak azt mondom, hogy nekem pont attól jó, hogy a nő kedvére tehetek mindenben.
2013. febr. 2. 19:55
 13/20 anonim ***** válasza:

egyre több férfi akar szolga lenni,szerinetd mért kérdező?

sok feminista miatt?

2013. febr. 2. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Hova süllyed a világ úristen.... és én ebbe növök fel

16/f

2013. febr. 2. 19:59
 15/20 A kérdező kommentje:

"Hova süllyed a világ úristen"

Miért gondolod hogy ez új jelenség? Régebben is voltak olyan pasik, akik ezt akarták, csak nem volt net, ahol megbeszélhették.

2013. febr. 2. 20:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem fordulj orvoshoz , mert nem mondanám természetesnek.
2013. febr. 2. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem kell orvos.

Például a Spartacus sorozatban Batiatus a Ludusban Dominus volt, a felesége meg a Domina. Akkor is létezett ez a 2 szó, pedig nem szexuális jelentésük volt. A Dominának és a Dominusnak engedelmeskedtek a gladiátorok, hisz ők miattuk élhettek, kaptak enni és szállást, ráadásul edzették őket. Ha a Domina azt akarta, megb@sz@t@tt@ magát vmelyik gladiátorral, amíg a férje, a Dominus üzleti úton volt.

Voltaképpen a kérdező imádhatja a szolga szerepet és bejön neki ha egy lány úgy is bánik vele, sőt vannak is olyan lányok akik kifejezetten szeretik az ilyen kényeztetést, de aligha normális körből, szóval egy enyhén ninfomán lánynál lesz esélyed. :)

2013. febr. 2. 22:34
 18/20 anonim ***** válasza:

"Nem kell orvos.

Például a Spartacus sorozatban Batiatus a Ludusban Dominus volt, a felesége meg a Domina. Akkor is létezett ez a 2 szó, pedig nem szexuális jelentésük volt. A Dominának és a Dominusnak engedelmeskedtek a gladiátorok, hisz ők miattuk élhettek, kaptak enni és szállást, ráadásul edzették őket. Ha a Domina azt akarta, megb@sz@t@tt@ magát vmelyik gladiátorral, amíg a férje, a Dominus üzleti úton volt.

Voltaképpen a kérdező imádhatja a szolga szerepet és bejön neki ha egy lány úgy is bánik vele, sőt vannak is olyan lányok akik kifejezetten szeretik az ilyen kényeztetést, de aligha normális körből, szóval egy enyhén ninfomán lánynál lesz esélyed. "

ott más volt a szitu,ott a nőnek volt fétise,és

a poziciójából itélve megis tehette az ura meg micsinált

volna?őmeg ba.szta a rabszolgalányokat,így jol elvoltak,

ez mais menő a kapcsolatokba

2013. febr. 2. 22:38
 19/20 A kérdező kommentje:

"de aligha normális körből, szóval egy enyhén ninfomán lánynál lesz esélyed"

Az a helyzet, hogy több csajnak jön ez be, mint ahány bevallja, csak ez a fajta kapcsolat, mint a többiek kommentjeiből látható, társadalmilag elég negatív megítélés alá esik.

De ismertem én már konszolidált, értelmes, művelt lányt, aki, miután elnyertem a bizalmát, bevallotta, hogy titokban vannak ilyen fantáziái.

De hát nem, legyen mindenki ugyanolyan, nehogy hagyjuk, hogy az emberek megéljék a valódi vágyaikat egymás örömére, mert hát az milyen ciki már.

2013. febr. 2. 22:53
 20/20 anonim ***** válasza:

"Mondom, bevallom hogy ez, nem is tagadom. Csak azt mondom, hogy nekem pont attól jó, hogy a nő kedvére tehetek mindenben."

De azt értsd meg, hogy az, hogy "a kedvére vagy" is igazából a te kedvedre van :)

2017. ápr. 12. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!