Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötletnek tartjátok? . Már nagyon belezúgtam és nem merem neki elmondani így hát erre gondoltam. Bővebben lennt. :D:D
01:40-es h te mekkora 1 sz@nalom vagy komolyan=)..
Kritizálod itt a helyesirást ,kozbe tevagy a legret@rdáltabb idi@ta kommentelo h ezen fennakac ,most a teccik-et mié nembirod igy kiolvasni?..Ennyire irrátál ,akkor meg neolvasd ,nemkérte senkise ha nem "TECCIK"^^..
Érdekes csak paran kaptak fel ezt a helyesirast (jopáran:D),de egyszer leirtak azt késsz ,nemvergodtek ,nemverték itt a nyálukat mint te ,gondolkozzá má 1 cseppet el magadon..
nem kéne várnod jövő nyárig... szerintem...
OFF
hagyjátok már szegény lányt,a kérédst így is el lehetett olvasni,és mellesleg nekem fel se tünt a w-s dolog :) a teccik szót meg gyorsabban lehet irni... néha én is szoktam ha gyorsan akarok irni vmit...
Nekem tetszenek a w-id! Ez csak annyit jelent, hogy egyéniség vagy, nem a nyelvünk megszégyenítése. Akit zavar, hogy egy 16 éves lány, aki ki akar tűnni ilyet ír, annak vannak pszichológiai problémái!
Jó ötletnek tartom, amit írtál! Nagyon kedves lány vagy. Nem tartom soknak a köztetek lévő egy évet, de lehet, hogy ő pont ezért nem is mer gondolni rád! Hajrá! Remélem megtudjuk egyszer, hogy hogyan reagált! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!