Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötletnek tartjátok? . Már nagyon belezúgtam és nem merem neki elmondani így hát erre gondoltam. Bővebben lennt. :D:D
OFF
Kéne csinálni egy programot az oldalra, melynek célja a helyesírás ellenőrzés. Ha a kérdésben hiba lenne, egyszerűen nem engedné kiírni.
Bár lehet, hogy fogyatkozna a látogatók száma.
ON
Előző vagyok megint.
Hozzáteszem, hogy nem az egyszerűségre kellene törekedni, hanem az érthetőségre.
Atyaég, ettől az írásmódtól szikrázik a szemem!
Miért nem lehet normális betűkkel írni? Miért jobb az a k@rva W a V helyett? Meg a tetszik helyett a teccik?
Amúgy, csak hogy a kérdésre is válaszoljak: egy nőnek mindig minden körülmények között legyen tartása, még akkor is, ha ez a mai világban már nem divat és akkor is, ha türelmetlen és majd' megvadul a férfiért! Egyébként meg tessék úgy viselkedni, hogy ellenállhatatlan légy (na nem kell kiraknod a melledet, ezen nem ezt értem). Ha a pasi vadászni akar, akkor majd elejti azt vadat, ennyi.
ja es ha annyira kva mind1, akkor irhatnad normalisan is nem??
20:35 voltam..
nem mindegy h hogy írom..??..ja és szerintem meg az a lényeg hogy mindenki értse...nem??...pff...szánalmas emberek vannak...:o
sry csak most olvastam.. szanalmas emberek vannak, hat igen kedves kerdes iro, es szerinted sima v vel nem ertenenk?:O("lényeg hogy mindenki értse...nem??")
elozo 2 voltam..... uristen nem fogok tudni aludni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!