Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ez nálatok mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez nálatok mit jelent?

Figyelt kérdés

Van egy lány jóban vagyok vele meg hát már beszéltük hogy lehet több is barátságnál ha minden jól megy... egy suliba járunk és megkérdeztem őt hogy mit szólna ha reggelente puszival fogadnám erre ő azt mondta hogy semmit ezt most nem tom hogy jót jelent-e vagy nem végül is nem adtam neki pszit... De azt hozzá kell tennem hogy küldött sms-t hogy ha szeretném akkor kimehetek elé persze kimente... Szerintetek holnap megkérdezem őt hogy találkozna e velem suli után? de nem merem mert mi van ha azt mondja hogy nem?

a lány 15 én 18

2009. szept. 3. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja hogy nem, akkor semmi nem változik... viszont ha azt mondja igen, akkor WIN.
2009. szept. 3. 14:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak bátran kérdezd meg. Semmit nem veszítesz. Szorítok.
2009. szept. 3. 14:21
 3/10 A kérdező kommentje:
rendben egy próbát megér köszi az eddigi válaszokat
2009. szept. 3. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A "semmit" az jó jel! Ha nem akarná a puszit, azt mondta volna h "nem". Csak semmi pánik, a női logikához hozzá lehet szokni:)

L18

2009. szept. 3. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is leírtak alapján kétes dolog, de ha megkérded és válaszol akkor fog kiderülni. Sok sikert!
2009. szept. 3. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a 14:30-assal egyetértek.
2009. szept. 3. 14:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat még eg ykérdés.Akkor reggelről adjak neki egy puszit vagy kérdezzem meg hogy van e kedve találkozni velem ketesben és ha igent mond és eljön akkor adjak neki puszit?
2009. szept. 3. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
reggel is, és amikor találkoztok is! a semmit egy jó válasz, zavarban volt. ami jó jel. ha nem akarja, nemet mond. nő vagyok, mégsem értem annyira a női logikát :S :D
2009. szept. 3. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

adjál neki mind2szer:D

najó, nem, sztem elég csak reggel.amúgy hamár azt mondja h ki8jöhetsz elé, azmár elég jó jel sztem.

2009. szept. 3. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem először adjál neki puszit nézd meg hogy reagál és utána kérdezd meg:)

Am én is lány vagyok és néha még asaját logikámat sem értemxdfőleg ha fiúkról van szó:)

16L

2009. szept. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!