Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alacsony fiúk, szerintetek is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony fiúk, szerintetek is kicseszés, hogy nem próbálkozhatunk magasabb lányoknál és emiatt alig van választékunk a jó csajok között?

Figyelt kérdés
Olyan idegesítő, hogy kb. minden csaj legalább akkora, mint én vagy magasabb egy kevés centivel, így nem is csoda, ha nem is lehet rendes lányt találni. A magasaknak a jó bármelyik csajt megkaphatják a mázlisták. Amúgy is utálják a csajok az alacsony fiúkat ez is köztudott.
2013. febr. 1. 23:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Én pont egy alacsonyabb fiúba szerettem bele. :/ :D Csak ő ezt nem tudja.
2013. febr. 1. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Alig van választék? Kis személyes megfigyelés: ma vásároltam az egyik hipermarketben és fél óra alatt 10, hozzám hasonló korú lányt számoltam össze. Mind a 10 alacsonyabb volt nálam, vagyis bőven 170 cm alatt volt.
2013. febr. 1. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Már megint mi ez a hatalmas butaság? Brrr, felbosszant az ilyesmi.

Legyél a helyemben, legyél két méter magas és próbálj meg találni olyan lányt, aki ettől a magasságtól nem ijed meg elsőre. Semmivel sem egyszerűbb mint a Te helyzeted. Rengeteg a 170 alatti lány és köztük is nagyon sok a szép arcú, szuper arányokkal megáldott. Egyáltalán nem olyan vészes a helyzet mint azt sokan lefestitek...

2013. febr. 1. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyik lány sem jár mérőszalaggal. Csak netes ismerkedésnél hátrány, ha alacsonyabb vagy. Személyesen az 1-2 centi fel sem tűnik.
2013. febr. 1. 23:35
 5/9 anonim válasza:
én sem vagyok magas, és a barátnőm magasabb nálam.169 vagyok ő 177!!! És nagyon csinos.Durva mi? :D boldog párkapcsolatunk van 3 éve. Őt nem zavarja a magsság különbség,és hidd el, hogy te is fogsz olyat találni aki pont olyannak szeret, amilyen vagy. Az, meg,hogy utálják a csajok az alacsony pasikat, az pont olyan butaság, minthogy a férfiak csak a nagymellű vékony nőket szeretik. Mindenkinek más tetszik.
2013. febr. 1. 23:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése:)
2013. febr. 1. 23:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Családunk egyik barátja alig 170 cm, a felesége 8-10 cm-vel magasabb nála és elmondása szerint alig volt olyan lány az életében, aki nála alacsonyabb lett volna.

De ő mondjuk vicces kis ürge. Talán ezzel nyert. :)

2013. febr. 2. 00:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, többször volt már, hogy alacsonyabb fiú tetszett.
2013. febr. 2. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
170cm-vel nem könnyű csajozni az biztos. Kevés nő tudja elviselni azt , hogy a párja jóval alacsonyabb az átlagnál, meg az állandó siránkozás a magassarkú miatt bla bla. Szóval igen sajnos kicseszés, de ez van. Fogadd el, hogy kb 100-ból 2-3 nőnek jöhetsz be esetleg... Csak kezelni kell tudni ezeket a dolgokat.. 25/f/170cm
2013. febr. 2. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!