Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki jól ismeri a zöldteknős teaházat? Attól kérnék segítséget
Figyelt kérdés
Oda viszek egy lányt randira, és előtte csak egyszer voltam ott. Van 300 féle tea, és fogalmam sincs mit igyunk. Amikor én voltam ott egy baráti társassággal egyik se volt túl finom, rosszba nyúltunk. Egyedül az enyém volt iható, de az se volt egy felejthetetlen élmény.
Ugye ki mit szeret :) de fogalmam sincs mit lenne érdemes :)
2013. febr. 1. 21:22
1/3 anonim válasza:
Nemrégiben voltam ott egy lánnyal. A sápadt arcúak itala nevű teát ittam, ami közönséges fekete tea, azon belül is earl gray. Nem nagyon lehet vele melléfogni, ha szereted a közönséges teát. Az ára is nagyon baráti a mindenféle elvont kotyvalékokhoz képest.
3/3 anonim válasza:
Én bírom azt a teaházat valami szinten, puccos, giccses, bár azért ízlésesen giccses.:D
Úgy tudom Kozsóé a hely. Pénze volt rá az tuti, de a teához nem értenek, förtelmesen rossz teákat ittam ott. Tehát sztem kb. mindegy mit isztok. Ha jobb teát akarsz a lánnyal itatni akkor a kb fél utcával odébb lévő vörös oroszlánba menjetek.(bár az se a ranglétra teteje:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!