Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi történt? Segítséget kérek?
Figyelt kérdés
Tavaly volt egy nagyon szép barátnőm, de szakitottunk és azóta semmilyen ott tartok mintha nem is lett volna, mert minden lány lekoptat vagy nem úgy néz rám mint férfire. Nagyon nehéz a helyzet mert a saját szemeben estem óriásit mert azt hittem hogy lehet még egy ilyen. Mi történhetett?2012. okt. 17. 18:27
1/4 Feruccio válasza:
Én is pont ilyen gondokkal küzdök. Tudod én is feltettem már magamnak ezt a kérdést , de te is tudhatod , hogy minden lánynak más típusú fiú jön be és ezt tiszteletben kell tartani... Kikérheted a véleményüket esetleg , hogy miben látnak problémát , esetleg kellene-e változtatni?( persze barátoktól ( lány)) , de szerintem semmi probléma nem lehet... Lehet 1 hét múlva már újra barátnőd lesz :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nehéz a dolog mert közben kezdem elveszteni az önbizalmam. Főként látva hogy neki van új csávója és mindenki másnak is. En meg ott tartok mint amikor szakitottunk
2012. okt. 17. 19:14
3/4 Feruccio válasza:
Próbálj akkor szerintem kicsit lazulni :) Nem tudom szoktál-e szórakozó helyre járni vagy koncertre , de ott lehet igazán ismerkedni :D
4/4 A kérdező kommentje:
Szoktam elég sokat de nem látom sok értelmét mert ott nem jönnek ki azok a skilljeim amik inkább jók bennem. Mert a hangzavarban nem lehet hallani amit mondok
2012. okt. 17. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!