Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltudosok segitségét...

Mobiltudosok segitségét kérném mert nem tudom mi történt?

Figyelt kérdés
van egy motorola v360-as mobilom amibe agy micro sd 1 gb-os memoriakartyat vasaroltam.egyik nap felmásoltam az mp3-as zenéimet de nem volt már kedvem aznap meghalgatni öket. másnap azonban mikor meg akartam hallgatni a számokat mindegyiknél azt irta corrupt file.delete? beteszem a kártyát a gébpe de nem olvassa. próbálom a telefonnal összekötve de ugyse megy bluetoothon sem tudok átküldeni semmit, jolvan. formázom.de hiába formáztam megevett 500 mb-ot. miért van ez és mit tudok vele csinálni? légyszi segitsetek!
2011. jan. 15. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyonnagy Mobiltudós válasza:

Hát ezt én se tudhatom pontosan, de a motorolák általában nem játszák le a magas bitrátájú mp3-t! Konkrétan nekem a használati utasitásban benne is van, hogy 124 kbps-nél nagyobbal ne is próbálkozzak, és tényleg akkor jön a fenti hibaüzenet :(

2011. jan. 15. 18:07
 2/3 A kérdező kommentje:
oke lehet hogy nem voltam egesz pontos. a baj nem avval van hogy nem jatsza le a zene fajlokat hanem hogy megette a helyet es azota a laptop sem olvassa be a kartyat.
2011. jan. 15. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:

próbálj meg bele rakni egy olyan kártyát amit nem sajnálsz, de még működik, esetleg fél gigásat, vagy olyat ami a legkisebb..

és akkor kiderül

hogy a memóriakártyával van e agond, vagy a telefon azon "meghajtója" szar.

De ha beviszed egy boltba/szervízbe/márkakereskedésbe meg is tudják nézni neked!

2011. jan. 19. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!