Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsosorban lanyok valaszara lenne kivancsi hogy szolithatnek le egy lanyt? Lenn bovebben
Kezdj el vele beszélgetni semleges témáról. (Pl. ha egy sportrendezvényen vagytok, akkor kérdezd a kedvenc csapatáról, moziban a filmről, stb.)
Ne érezze a lány, hogy "ráhajtasz", csak azt, hogy szimpatikus neked. Így van esélye átgondolni, eldönteni, hogy te is tetszel-e neki. Illetve, így nem szolgáltatod ki magad, nem utasíthat helyből vissza. ha jót beszélgettek, lehet számot cserélni, vagy felvetni egy következő programot. Mivel "baráti alapon" kezdődik, egyik félnek sem sértő az esetleges visszahúzódás.
Ha rendes lánnyal akarsz ismerkedni, lassan, türelmesen közelíts!
És felejtsd el a "csajozós dumákat", abból nem lesz beszélgetés!
Teljesen igaza van az előttem szólónak. Nálam soha nem jöttek be a csajozós dumák. Én azt szeretem, ha valami cselekvés közben próbál valaki beszélgetni velem, nem csak úgy odajön, hogy na beszélgessünk. Pl. szeretek csocsózni és amíg várok a soromra már többen jöttek oda és a játékról kezdünk beszélgetni, vagy meccsen ugyanez. Nem tudom hova szoktál járni, de a lényeg, hogy ne tünjön úgy mintha azért mentél volna oda, hogy fölszedd a csajt, hanem tényleg csak az érdekel amit kérdezel? (pl.Hogy áll a játék.)
Azt szeretik a lányok ha valaki elérhetetlen, ne add ki magad egyből, legyél távolságtartó (beszélgetés közben is), attól bedilizünk. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!