Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok ebbe a srácba. Hol lehet még ilyet találni?

Figyelt kérdés

[link]

nem vagyok nagyravágyó, de az ilyen kinézetű fiúk nagyon bejönnek..persze ha még értelmesek is. na jöhetnek az ítélkező kommentek..

17 L

2013. jan. 31. 15:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

#17#19 vagyok még mindig:

Rossz a hozzáállásod :) Fel a fejjel, nem olyan bonyolult dolog ez. Nyitottan, pozitívan kell hozzáállni mindenkihez és lehet egyszer egy olyan srác fogja elrabolni a szíved, akire nem is számítanál. Én a 25 évemmel már öreg vagyok ehhez, így sajnos tovább kell rontanom az esélyeidet ;) De tényleg, csak lazán, ne görcsölj rajta.

2013. jan. 31. 16:59
 22/27 anonim ***** válasza:
17 évesen nem egyszerű, mert ebben a korban még a legtöbben tényleg a divatot követik, az aktuális trendet, de kivételek mindig vannak, előbb-utóbb össze fog ez jönni.
2013. jan. 31. 17:02
 23/27 A kérdező kommentje:
ígylesz! köszönöm a bíztató szavakat. nem is annyira gázos ez az oldal..ahogy látom, léteznek még itt is értelmes emberek :D
2013. jan. 31. 17:06
 24/27 anonim ***** válasza:
Megint általánosítasz, irgum burgum! ;D
2013. jan. 31. 17:09
 25/27 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDD úgytűnik ez egy rossz szokásom, amit eddig nem vettem észre
2013. jan. 31. 17:33
 26/27 Bogesz:) ***** válasza:

Ezt most komolyan kérdezed?.xDDD kajak 5-ször elolvastam a kérdést és még mindig nem vágom, hogy ezt komolyan kérdezed-e...xDD mit mondjak erre?..hogy 12.ker. faszomtudja utca 14.??:DDDD de most komolyan honnan tudjuk mi hogy hol vannak olyan srácok akik rá hasonlítanak???...XDDDDDDDD és honnan veszed hoyg majd pont bejössz neki?..az ilyeneket hetente más mellett látod...már ha ilyen híres, ha csak külsőre hasonlít akkor nem feltétlen..de akkor is nevetséges ez a kérdés..xDD

16/L

2013. febr. 1. 20:27
 27/27 A kérdező kommentje:
de drága vagy...:) nem tudom hallottál-e már arról, hogy költői kérdés.. ezek szerint nem:)
2013. febr. 1. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!