Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok ebbe a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok ebbe a srácba. Hol lehet még ilyet találni?

Figyelt kérdés

[link]

nem vagyok nagyravágyó, de az ilyen kinézetű fiúk nagyon bejönnek..persze ha még értelmesek is. na jöhetnek az ítélkező kommentek..

17 L

2013. jan. 31. 15:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha hírességet akarsz, akkor inkább Gerard Butler. Ő legalább férfias.
2013. jan. 31. 15:17
 12/27 anonim ***** válasza:
nekem akkor már küldhetsz is képet!!
2013. jan. 31. 15:19
 13/27 A kérdező kommentje:
na tessék! oké a gerard butler is.. és itt most nem azon vana hangsúly, hogy ki híres meg ki nem, hanem hogy HOVA tűntek az ilyen férfiak? rossz korba születtem..
2013. jan. 31. 15:20
 14/27 anonim ***** válasza:
Én mélyen egyetértek a kérdezővel. A férfias férfiak a jók, akármekkora divat a nőies kinézet.
2013. jan. 31. 15:26
 15/27 anonim ***** válasza:
Már miért tűntünk volna el? :-P
2013. jan. 31. 15:26
 16/27 anonim ***** válasza:
Ő számomra a szőrösséget leszámítva egyáltalán nem férfias.
2013. jan. 31. 15:33
 17/27 anonim ***** válasza:

"Manapság már nincsenek férfias férfiak..."

Ez jó! Majdnem nevettem rajta, de inkább elszomorít, hogy így gondolkodsz és mellesleg köszi az általánosítást. Most kontrázhatnék azzal, hogy nincsenek nőies nők se, mert ha pl. kiválasztasz az ismert közösségi portálon 100 lányt véletlenszerűen, akkor 50 idióta és írni sem tud egy nyelvtanilag helyes magyar mondatot, 40 úgy néz ki mint egy tudjuk mi, 9 árokban fekszik még most is a tegnapi buli miatt, a maradék 1 meg valójában férfi.

De... mivel a valós életben találni rengeteg normális, szép lányt, ezért nem mondhatom azt hogy nincsenek nőies nők. Neked is internet helyett lehet inkább nyitott szemmel kellene járnod a világban...

2013. jan. 31. 16:06
 18/27 A kérdező kommentje:

utolsó kommentelő:

Nem szerettem volna általánosítani, és nagyon sajnálom, ha megsértettem a férfiúi hiúságod. De akárhogy vesszük, nekem meg ez a tapasztalatom. Nem, nem az internet világában élem az életem. Nagyon is nyitott szemmel járok és ennek ellenére, csak melegnek kinéző fiúkat látok az utcán. Vagy ha nem, mert akad köztük férfias is, akkor arról kiderül, hogy egy elszállt, nagyképű szoknyapecér. Vagy még ott vannak a harmincas/negyvenes éveikben járó sármos férfias férfiak, családdal, gyerekkel, szép házzal, cuki feleséggel:) Vagy csak hosszútávú párkapcsolattal.

És ezt én mondom, aki magamat igenis normális lánynak merem nevezni. Jól nézek ki, csinos vagyok (mások szerint), értelmes, okos vagyok, saját gondolkodásmóddal. Nőies vagyok és mily meglepő: szeretek, imádok bulizni, de ettől függetlenül még soha nem hemperegtem részegen az árokban és nem viselkedtem alpári módon! Ja, és helyesírásból ötös vagyok ;)

2013. jan. 31. 16:24
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor még nem találkoztál velem, vagy a hozzám hasonlókkal. Érdekes mód, én elég sok normálisan kinéző férfit látok az utcán. Persze nem állítom, hogy nincs többszörös túlerőben a cicafiú stílus, de koránt sem olyan vészes a helyzet mint azt felvázolod. És a lányok között is van azért olyan, aki mondjuk az én (egyébként meglehetősen magas) kritériumaimnak megfelelnek. De részben megértem a bánatod. Én legutóbb két éven át kerestem azt a lányt, akibe fülig szerelmes tudtam lenni, az más kérdés, hogy vele kapcsolatban nagyot tévedtem. Szóval nem könnyű, elismerem, de azért hatalmas túlzás azt állítani, hogy nincs ilyen férfi, mert igenis van.
2013. jan. 31. 16:34
 20/27 A kérdező kommentje:
Jó..igaz. Biztos van ilyen férfi, akkor csak engem kerülnek el. Nyugodtan megtalálhatna már egy ilyen. Elegem van a többi kis gyökérből, akik végigmernek sétálni az utcán azzal a kinézettel, és még menőnek is tartják magukat.
2013. jan. 31. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!