Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok ebbe a srácba. Hol lehet még ilyet találni?
nem vagyok nagyravágyó, de az ilyen kinézetű fiúk nagyon bejönnek..persze ha még értelmesek is. na jöhetnek az ítélkező kommentek..
17 L
"Manapság már nincsenek férfias férfiak..."
Ez jó! Majdnem nevettem rajta, de inkább elszomorít, hogy így gondolkodsz és mellesleg köszi az általánosítást. Most kontrázhatnék azzal, hogy nincsenek nőies nők se, mert ha pl. kiválasztasz az ismert közösségi portálon 100 lányt véletlenszerűen, akkor 50 idióta és írni sem tud egy nyelvtanilag helyes magyar mondatot, 40 úgy néz ki mint egy tudjuk mi, 9 árokban fekszik még most is a tegnapi buli miatt, a maradék 1 meg valójában férfi.
De... mivel a valós életben találni rengeteg normális, szép lányt, ezért nem mondhatom azt hogy nincsenek nőies nők. Neked is internet helyett lehet inkább nyitott szemmel kellene járnod a világban...
utolsó kommentelő:
Nem szerettem volna általánosítani, és nagyon sajnálom, ha megsértettem a férfiúi hiúságod. De akárhogy vesszük, nekem meg ez a tapasztalatom. Nem, nem az internet világában élem az életem. Nagyon is nyitott szemmel járok és ennek ellenére, csak melegnek kinéző fiúkat látok az utcán. Vagy ha nem, mert akad köztük férfias is, akkor arról kiderül, hogy egy elszállt, nagyképű szoknyapecér. Vagy még ott vannak a harmincas/negyvenes éveikben járó sármos férfias férfiak, családdal, gyerekkel, szép házzal, cuki feleséggel:) Vagy csak hosszútávú párkapcsolattal.
És ezt én mondom, aki magamat igenis normális lánynak merem nevezni. Jól nézek ki, csinos vagyok (mások szerint), értelmes, okos vagyok, saját gondolkodásmóddal. Nőies vagyok és mily meglepő: szeretek, imádok bulizni, de ettől függetlenül még soha nem hemperegtem részegen az árokban és nem viselkedtem alpári módon! Ja, és helyesírásból ötös vagyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!