Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok mást is megvisel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok mást is megvisel a szerelmes párok látványa, úgy értem, hogy nektek is hiányzik egy társ az életetekből?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 14:26
 1/10 honnantudjam válasza:
Igen
2013. jan. 31. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:

nem érdekelnek, nem hiányzik, nem visel meg

párkapcsolatban is mindig vannak problémák

2013. jan. 31. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez így rossz megfogalmazás; így ahogy te érted úgy nem, de ha nyilvánosan enyelegnek (téren/buszon nyalják-falják egymást) na azt én se szeretem, NEM ODA VALÓ! Legszívesebben nyakon verném őket, hogy t*karodjanak haza ezt csinálni!
2013. jan. 31. 14:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Eddig zavart. Mostantól lesz*rom, ha figyelem csak nekem lesz rosszabb. Viszont az tömegközlekedési járműveken látható “összeragadt ‘close enough szexelő‘ pároktól felmegy a pumpa. Miért nnem lehhet ezt otthon?
2013. jan. 31. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Régebben elkeseredett napjaimon, főleg tavasszal előfordult, hogy zavart. Meleg, napsütéses idő, rügyező fák, ölelkező, mosolygós, fiatal párok...Na ilyenkor kurv@ szar egyedül sétálni, pláne, ha épp a barátok sem érnek rá.

Szerencsére mondjuk nem sokszor volt ilyen hangulatom.

Ugyanez az érzés még főként decemberben szokott előjönni: hóesés, meghitt hangulat, karácsonyi kirakatok, vásárolgató családok - téged szintén nem ölel meg senki...

Ilyenkor meg az ember csak a jó dolgokat érzékeli, amikből kimarad, nem azon filozofál, hogy ők is biztos veszekednek. Sokszor ölni tudtam volna pl., hogy egy férfival veszekedjek a szanaszét hagyott zoknik miatt :)

Azóta van egy társam, és tényleg fülig érő mosollyal vágom mindig hozzá a hülye zoknijait :D

2013. jan. 31. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Peresze, mindenki vágyik egy társra, de a megvisel egy kicsit túlzás! Annyi fut át rajtam, hogy ja de jó nekik, remélem hamarosan nekem is lesz egy ilyen. És nekikezdek keresgélni, mert aki keres az talál.
2013. jan. 31. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem igazán,max mondom magamban,hogy de jó lenne,ha nekem is lenne.Ami igazán megvisel,azok az irritáló smyle-k,a mosolygós fej,a kacsintós és a többi sz@rság.Jesszus,de idegesítőek azok.

És nem csak tinik használják,a fene egye meg.

2013. jan. 31. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jan. 31. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, én megtaláltam a társam... *.* Legalábbis most így érzem. :) Viszont mikor még egyedül voltam, valahogy igazából akkor se tudott érzékenyen érinteni, ha megláttam egy párocskát. Néha belegondoltam, h most akár én is lehetnék a helyükben, de ennyi. Azok pedig, akik tényleg mindenhol falják egymást, nem számít nekik, hogy állomás, vagy bolt, vagy csak az iskola folyosója, azokat én is rühellem... Mi se csináljuk ezt soha. Kézfogás, ölelés, max szájrapuszi..

Nem tudom, am nektek volt-e már ilyen, de én mikor ilyen nagyon fiatalokat, vagy borzasztóan össze nem illő párt (mint mondjuk egy karakteresebb lány & egy vékonyka, magas fiú) meglátok együtt, szó szerint undorom tőlük..... :D Mármint nem attól, hogy kézen fogva járnak, hanem ha mondjuk meglátom őket csókolózni... Nem tudom, mi bajom van velük, de áááhhh... Fujjj... :D

18/L

2013. jan. 31. 15:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem... A legtöbb fiútól úgyis félek, akitől meg nem, attól kéne igazán:D
2013. febr. 2. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!