Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalhatnek?
Van egy srác. Többször is voltunk egy társaságban, tök jókat beszéltünk, mint haver. Aztán egy hazibuliban csak úgy lesmarolt, és utána többször is azon az estén. Utána olyan furcsa volt vele talalkozni, főleg ő volt furcsa. Egy másik alkalommal mondtam neki,hogy felejtsük el, hogy ne legyen kellemetlen.
De szilveszterkor megint egy társaságban voltunk, és megint smaroltunk, többször is, beszélgettünk, szoval jól el voltunk. de azóta nem beszéltünk, ha összefutunk is csak szia-szia.
Úgy érzem, hogy nekem többet jelentett
Közös.ismerősok nem olyannak ismerik, és én sem, mint aki bárkivel kikezd. Jozanon kicsit felénkebb
Hogy deritsem ki, hogy ő gondolt-e erre másképp, ha nem talalkozunk
Nem akarom magam kellemetlen helyzetbe hozni, nem tudom mit csináljak...
Adj neki egyértelmű jeleket. Ha reagál, a válasz igen. Ha nem reagál, akkor vagy nem elég egyértelműek a jeleid, vagy a válasz nem. :)
A lányoknak ennyi a dolga, a többi rajtunk, fiúkon múlik. (Legalább is az elején még.)
Köszönöm a válaszokat:)
És ha esetleg józanon egy társaságban vagyunk, felhozhatom valahogy a témát (négyszemközt)? Ha igen, akkor hogyan?
4 szemközt próbáld finoman rávezetni :D
de amit le írtál h lesmárol ..biztos h bejössz neki :D részeg ember sohase hazudik se érzésbe sem szóba :D aki előttem komizot 2-vel annak igaza van :D lehet h józanon félénkebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!