Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Munkahelyen hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen hogyan lehet melegként ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen, akiről tudom, hogy meleg. Onnan tudom, hogy korábban fent volt egy meleg társkereső oldalon. Igazából beszélünk minden nap, de csak munkahelyi ügyekről. Hogyan hozhatnám a tudomására, hogy szeretném jobban megismerni?

2013. jan. 30. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatnál "nem munkahelyi ügyekről" is beszélgetni vele, aztán mikor már kicsit jobban megismerted, elég ennyit mondanod: "Nincs kedved munka után beülni valahova sörözni?" Max te nem iszol alkoholt, az már lényegtelen:)
2013. jan. 30. 20:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el kávézni akkor. Ha tetszel neki, úgyis igent mond.
2013. jan. 30. 22:46
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

11:03 Nem kell "rákenni" semmire, így születtünk, én nem lennék heteró semmi pénzért.

Inkább örülnél, hogy több marad neked :)

2013. jan. 31. 11:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
mesélj neki a magánéletedről, hogy nincs barátnőd, egyedül élsz.. hátha kapcsol.
2013. jan. 31. 12:01
 15/16 Pasika007 válasza:

Hívd el, ahol kettesbe lehetek, vagy közösségi oldalon kezdj el vele beszélgetni.

De akár a meleg társkeresőn keresd meg és írj rá ott, hogy te itt...és lepődj meg kb. :)

Volt ilyenbe nekem is részem, és volt belőle 3 év párkapcsolat, de volt olyan is hogy semmi nem történt, mert nem érdekeltem őt...

Szóval erre is gondolj, hogy lehet párja van, vagy nem akarja a magánéletét a munkahelyére vinni.

2013. febr. 1. 18:21
 16/16 MrPifta ***** válasza:

"Mondjuk a külső sok mindent elárul valakiről."

120 kilós, szakállas férfi vagyok. Ember meg nem mondja, hogy meleg vagyok

2013. febr. 17. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!