Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szval van egy srác az iskolámban aki nagyon régóta tettszik csak nem merek lépni felé. Egy évvel idösebb nálam. Személyesen még nem beszéptünk, nem ismerek senkit se az osztályából. Facebookon nem akarok ráírni így hogy azt se tudja ki vagyok. Idén elöször lesz au iskolámban valentin napi posta. Be kell dobnod egy üzenetet egy dobozba megcímezve és elküldik neki. Szeretnék névtelenül üzenni csak nem tudom mit írjak neki hogy felkeltsem az érdeklödését. (nagyon népszerü, a fél suli oda van érte) valami cukin szemtelent kellene....

Fiúk ti milyen levélnek örülnétek?

2013. jan. 30. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

szimpatikus vagy szeretnék veled megismerkedni, gyere ide hozzám valamikor

és írd le a neved

de előtte szemezz vele, ha nem vesz észre, az eléggé nagy baj

2013. jan. 30. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:
névtelenül mi értelme lenne?
2013. jan. 30. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Dettó ugyan ez van nálam is :DD
2013. jan. 30. 16:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem merem oda írni a nevemet mert nem csak nekem tettszik és mi van akkor ha csak ö kap ilyet az osztályából...nem szeretném hogy az egész suli rajtam röhögjön...max az osztályomat/évfolyamot írnám oda..
2013. jan. 30. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
velem is pont ugyan ez van :D
2013. febr. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!