Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/33 anonim válasza:
Szép lehetnél, mert minden adottságod megvan hozzá. De ez a ruha és hajviselet ocsmány.
22/33 anonim válasza:
Ja és ez a másik tagra is vonatkozik, aki a 2. képen vendégszerepel.
24/33 anonim válasza:
Csúnya vagy meg elég gyászhuszáros. Akivel a képen vagy az is.
25/33 anonim válasza:
5,5
De ki lehetne hozni belőled 6,5-7-et is! Csak találd meg a hozzád illő ruhákat, sminket, frizurát(mondjuk az nem rossz, ami most van, csak egy kicsit igénytelen), stb... nem értek az ilyenekhez...
Sportolj sokat! ;)
26/33 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, csak tényleg nem áll jól ez a sötét haj, talán valami barnás, vöröses jobb lenne. A szemöldököd vékonyabbra szedném a helyedben, a stílusod meg mégy úgyis fog alakulni, finomodni mert fiatal vagy.
27/33 anonim válasza:
Ha nem ronditanad el magad, akkor nem lennel csunya. De ez az oltozkodes-stilus engem taszit...koszos benyomasa van.
19/F
28/33 anonim válasza:
Ja meg húzd ki magad, vegyél bajuszgyantát, később szükséged lesz rá, meg burkold újra a fürdőszobát mert az viszont tényleg nagyon csúnya! :D
Egyébként később tényleg jobb lesz.
29/33 anonim válasza:
én tudnálak szeretni ha nem lennél ennyire Darkos :D
30/33 anonim válasza:
Kár, hogy nem reagál a kérdező.
Szerintem a fekete haj és a világos bőr kontrasztja nagyon jó. Sokan elkövetik a hibát, hogy szoliznak és barnulni akarnak. Vagy a hajfestés se lenne szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!