Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok egy kiszedett szemöldökű szolizott cicafiún?
Igen, gyakran odajön egy kövér, izzadó, hatalmas pólókban mászkáló, borostás, csak a megereszkedett pocakjával több, elhanyagolt hajú valaki... aki elvárja, hogy azokat a kis "b.zikat" kerüljék el a lányok, mivel ő a férfias.
Hát, én nem hiszem, hogy a férfiasság ezt jelentené...
Utolsó, nem pont ez tetszik bennük. Nekem az is bejön ha egy fiú természetes ÉS ÁPOLT. :) nem kell szoli, nem kell szemöldök szedés. Bár sokat tud rajta javítani. Mi nők is odafigyelünk ezekre, bár én festeni nem festem magam egyáltalán, sehol, sőt, úgy vagyok vele hogy egy fiún még mindig inkább tetszene mint magamon.
Talán azért, mert magamat soha nem festettem. Nekem az nem kapcsolódott össze a nőiességgel. Úgy semmivel sem kapcsolódott össze, lógott a levegőben.
Persze, ha nevetségesen lenne kifestve, akkor nevetnék rajta.
De régen, több korban is alkalmaztak arcfestést a férfiak, színes fejdíszeket, voltak korok, amikor szoknyában, harisnyában jártak, parókát hordtak, stb.
Ezek mind-mind csak divat kérdései.
Lányos férfi:aki majdnem, hogy többet foglalkozik a külsejével,mint egy nő,aki követi a férfi divat trendet,és aszerint öltözködik,szolizik,és megvékonyítja a szemöldökét.
Férfias férfi:aki nem tud órák hosszat vásárolgatni,akinek elég annyi,hogy kényelmes a ruha,passzol az egyéniségéhez.Tükör előtt ép annyi időt tölt,ami egy borotválkozáshoz,séróbeállításhoz szükséges.
Hehe, utolsó, jogos. Milyen sok "férfias" lány van! :DD
Hülyeség ez a sok sztereotípia. Nő vagyok, szeretek csinos lenni, de ennyi kb. Meg is hallnék ha órákat kellene tükör előtt állni, a vásárlástól meg frászt kapok.
Ja és az nekem nem "lányos" férfi akit írtál... én se vagyok olyan, lányként, tehát ő se lányos azért, mert esetleg azt csinálja. :D
Jaj ez nagyon undorító! :S Inkább még sminkeljen is felőlem. :P
(Bár halkan jegyzem meg, rajtuk már a szemöldök szedés se sokat segítene).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!